0:5
(0:4) kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 10:30

20.kolo, Jihomoravský | Brno - město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Bosonohách se nedohrál


Branky


9. I. Raus , 19. I. Raus , 32. I. Raus , 40. M. Kristek , 48. I. Raus
0

Mohl to být zajímavý souboj. Ovšem ve stejný den hraje i bosonožské áčko zápas krajského přeboru, a tak Bosonohy nebyly posíleny o žádného hráče z A týmu. Nakonec to dopadlo tak, že se zápas musel ukončit už po 55 minutách hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Rause

Start, který hájí první místo v soutěži, hned vlétl na domácí tým a už v 9. minutě se ujal vedení brankou Ivo Rause - 0:1. Útočník Ivo Raus se podruhé prosadil o 10 minut později (0:2) a svůj hattrick dovršil ve 32. minutě brankou na 0:3. Před odchodem do kabin se prosadil ve 40. minutě Marek Kristek a zápas už byl rozhodnut - 0:4. To se potvrdilo ve 42. minutě, kdy frustrovaný Lukáš Parfus dostal červenou kartu za kritiku hlavního rozhodčího a šel předčasně do sprch. Poločas skončil jednoznačně 0:4.

V 55. minutě zápas ukončen

Těžko říct, co si Bosonohy řekly o přestávce v kabině, ale to co následovalo, tak určitě nepotěšilo nikoho, zvláště ne hrstku domácích fandů, kteří se na zápas vypravili. Ve 47. minutě se zranil první hráč domácích. Ve 48. minutě ještě stačil zvýšit Ivo Raus na konečných 0:5. Poté následovaly další tři zranění a rozhodčí Rodina neměl jinou možnost než ukončit zápas pro nedostatek hráčů na hrací ploše.



Ohlasy k zápasu


FK SK Bosonohy B
Bosonohy B: Připravujeme...

TJ Start Brno
Start Brno: Připravujeme...



Sestavy


FK SK Bosonohy B
D. Brezáni [-] - K. Konečný [-] , P. Smejkal [-] , S. Lauš [-] , L. Parfus [-] , B. Kincl [-] - T. Fretzer [-] , J. Bělohlávek [-] , P. Pospíšil [-] - P. Lepka [-] , M. Hrazdíra [-] -

TJ Start Brno
L. Hůrek [-] - P. Krempaský [-] , M. Čupr [-] , J. Štěpánek [-] , J. Machala [-] - M. Kristek [-] , R. Těšík [-] , J. Fajkoš [-] , M. Bím [-] - P. Matoušek [-] , I. Raus [-] -

ŽK: 33. P. Lepka , 37. S. Lauš , 37. J. Bělohlávek - 44. M. Čupr . ČK: 42. L. Parfus .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rodina Robert - ŠIDLO David, PSOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.