Velmi vypjatý zápas nakonec skončil bezbrankovou remízou


Branky


0

19. kolo proti sobě postavilo týmy Medlánek B a Řečkovic. Zápas to byl sice vyrovnaný, ovšem branky se diváci bohužel nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii Řečkovic

Duel šestých Medlánek a devátých Řečkovic nabídlo 19. kolo II třídy - městského přeboru. Hned od úvodu se dostal do tlaku tým z Řečkovic. Díky tomu se Baláž dostal do vyložené šance, ale proti byla tyč medlánecké brány. Navíc ve 22. minutě byl proti Medlánkám nařízen pokutový kop, kterého se ujal Pištěk, ale brankář Kodeš střelu dokázal chytit, což byla pro Medlánky určitá vzpruha. V poslední větší šanci v prvním poločase se ocitl medlánecký Vaňorek, ale jeho střela mířila pouze do břevna. Do kabin se šlo tedy za nerozhodného stavu.

Atraktivní druhý poločas také branku nepřinesl

Druhý poločas začal opět tlakem hostujícího týmu. Asi po hodině hry se hra vyrovnala a nechyběly tvrdé souboje i vypjaté situace. Hrálo se od vápna k vápnu, a tak bylo k vidění i více šancí a to na obou stranách. Za zmínku stojí dva samostatné úniky domácího útočníka Golise, avšak vždy jeho šance dokázal zneškodnit Karásek ve spolupráci se stopery. Ujat se vedení mohl také hostující tým, který zahrával přímý kop asi 5 metrů od vápna, ze kterého vznikla v pokutovém území velmi nepřehledná situace, avšak brankář Kodeš si nakonec míč stáhl a zažehnal nebezpečí. Za nejvíce vypjatý okamžik se dá považovat souboj, kdy domácí Matlas narazil do zábradlí a nakonec spadl hlavou na patník u hřiště. Po tomto souboji se na hřišti hodně přiostřilo, ovšem rozhodčí to vyřešil pouze domluvou. Ke konci zápasu měli domácí ještě několik nadějných standartek, ze kterých ale nic nevytěžili. Utkání skončilo nakonec remízou 0:0.

 



Ohlasy k zápasu


FC Medlánky B
Petr Nedoma (hráč): V 1. poločase nás Řečkovice hodně tlačily a nepustili nás skoro k žádnému útoku, až na pár výjimek. Hrálo se hlavně na naší půlce a měli jsme štěstí, že Řečkovice neproměnili penaltu, a když řečkovický útočník trefil tyčku, když zaběhl za naší obranu a dostal výborný balón. Co se týče 2. poločasu tak ten už byl více vyrovnaný. My jsme od začátku byli velmi nabuzení do tohoto zápasu protože zápas s Řečkovicemi je vždy derby, kde se jezdí na 120%. A ve 2. poločase bylo tohle nasazení poznat jak u nás tak u Řečkovic. Tímto bych to asi shrnul tento zápas.

SK Řečkovice
Martin Král (trenér): Pro mě jsou to dnes ztracené 2 body. Škoda, že jsme nedokázali využít mnoha šancí, ale herně to byl náš nejlepší zápas jara.



Místo: Hudcova. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zlámal Aleš - VAVERKA Lukáš, HORÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.