2:1
(1:0)
84. M. David
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 13:00

19.kolo, Jihomoravský | Brno - město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Slovanu se na výhru proti posledním Obřanám nadřelo


Branky


25. J. Havel , 52. P. Nevole - 84. M. David
0

V 19. kole proti sobě nastoupil Slovan B proti Obřanám. Papírový favorit byl Slovan, ale neměl to vůbec jednoduché. Ovšem odnáší si z tohoto zápasu hubenou výhru a důležité body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácím

Začátek byl z obou stran opatrný, ale i přesto Slovan začal diktovat tempo hry. Obrana Obřan hrála zataženě, takže domácí jen přenášeli hru a čekali na příležitost. Ta se naskytla ve 25. minutě, kdy po důrazném průniku Břenka se po následné přihrávce k míči Jan Havel, který byl sice zády k bráně, ale dokázal se rychle zorientovat a skórovat - 1:0. Jinak se nic zásadního v 1. poločase nestalo, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro Slovan B.

Slovan si závěr zbytečně zdramatizoval

Do druhé půle vstoupily Obřany aktivním napadáním. Snažili se využívat rychlostní typy, ale byly to právě Obřany, kdo jako první inkasovaly. Petr Nevole si na centr do šestnáctky naskočil nejvýše a nechytatelnou střelou do protipohybu brankáře Otradovského zvýšil na 2:0. Slovan jakoby po tomto gólu přestal hrát. Hráli nervózně a začali se hádat, což znamenalo šanci pro Obřany alespoň na vyrovnání. Po pár neproměněných šancích se nakonec Obřany dočkaly, ale až v 89. minutě, když Milan David trefil hlavou prázdnou branku. Obřany sahaly po vyrovnání, kterého se nedočkaly. Zápas tedy nakonec skončil 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Brno B
Petr Čihák (hráč): Zápas jsme i přes náš výpadek zvládli a vyhráli zaslouženě. Soupeř nás nepřehrál a naší fotbalovostí jsme dokázali zvítězit. Občas nám chyběl větší pohyb a taky jsme mohli být trochu odvážnější při rozehrávce. Taky jsme se zbytečně hádali v koncovce zápasu, ale zvládli jsme to. Tým máme složen ze zkušených hráčů a mladých borců, kde by spousta z nich měla i na vyšší soutěž. Na závěr bych chtěl říct, že máme super partu, fotbal nás baví, zlepšujeme zázemí a hlavně se snažíme bavit lidi!




Sestavy


FC Slovan Brno B
M. Mikauš [-] - J. Huleja [-] , P. Čihák [-] , P. Nevole [-] (20. J. Pavlík [-] ) - T. Rolinek [-] (46. P. Nevole [-] ) , I. Barták [-] , D. Hamšík [-] - L. Břenek [-] (80. C. Šebek [-] ) - M. Zettík [-] , J. Havel [-] , K. Vašíček [-]

SK Obřany
T. Otradovský [-] - M. Mlaskač [-] - M. Rástočný [-] (46. M. David [-] ) , P. Turek [-] , Z. Luner [-] , T. Pelikán [-] , V. Krejčí [-] , J. Jehlička [-] (80. V. Hořínek [-] ) , L. Mikšovský [-] , J. Slomek [-] , J. Jedlička [-]

ŽK: 56. I. Barták .
Místo: Bělohorská. Počet diváků: 15. Rozhodčí: Kejík Lukáš - MIŠKOVSKÝ Vratislav, ŠTOSS Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.