1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2016 17:00

14.kolo, Jihomoravský | Brno - město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodl střídající Líkař


Branky


0

Ve vloženém 14. kole se střetly týmy z opačných pólů tabulky. Slovan B je na 4. místě, zatímco Lelekovice hrají v bodově vyrovnaném konci tabulky o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas bezbrankový díky Prokešovi

Začátek 1. poločasu byl z obou stran opatrný a bez šancí. Mírnou převahu měl Slovan. Ti se snažili dostat do vyložené příležitosti a některé situace až zbytečně přehrávali. Toho využily Lelekovice, které měly 2 příležitosti na otevření skóre. Za zmínku stojí hlavně jejich přímý kop, který výborným zákrokem vyrazil Prokeš, a tak díky němu bylo skóre stále nerozhodné. Nutno podotknout, že Prokeš domácí podržel ve více příležitostech a byl jeden z nejdůležitějších hráčů na hřišti. Hra se sice vyrovnala, ale do konce poločasu se hrálo bez větších šancí.

Šťastná ruka trenéra Anderleho

O poločase trenér domácích, Karel Anderle, poslal do hry Martina Líkaře, který hraje za A tým stopera, ale do tohoto zápasu ho nasadil na pozici útočníka. V 65. minutě se to ukázalo jako mistrovský tah, kdy po přihrávce Hamšíka skóroval právě Martin Líkař a tím poslal vzkaz trenérům o přehodnocení jeho postu do příštích zápasů - 1:0. Konec zápasu začal být trochu nervózní z obou stran. Lelekovice se snažili o zvrat v utkání a i přes pár neproměněných šancí si domácí výsledek pohlídali a zvítezili 1:0. 



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Brno B
Igor Barták (hráč): Začátek zápasu byl z obou stran opatrný a oba týmy se dostávaly do soupeřových šestnáctek jen sporadicky. Pokud už byla nějaká ta šance na střelu nebo ohrožení branky, byly všechny pokusy zblokovány nebo byly nepřesné. Důvodem mohlo být, že náš tým postrádal všechny klasické útočníky. V druhé půli se hra lehce otevřela. Hrozili jsme hlavně z ofenzivní činnosti Dalibora Hamšíka, který v několika těžkých situacích udržel míč a posílal ho před bránu. Celý zápas nás držel přesvědčivým výkonem brankář Prokeš, jenž zneškodnil všechny soupeřovi pokusy o vstřelení branky. Závěr zápasu byl z obou stran dosti nervozní, ale Lelekovice se už do žádné větší šance nedostaly, a tak jsme po zásluze zvítězili těsně 1:0.




Sestavy


FC Slovan Brno B
V. Prokeš [-] - P. Čihák [-] , J. Huleja [-] - D. Hamšík [-] , I. Barták [-] , T. Rolinek [-] (90. C. Šebek [-] ) - - J. Šrámek [-] , K. Vašíček [-] , M. Zettík [-] (83. P. Šimeček [-] ) , A. Žák [-] , J. Pavlík [-] (46. M. Líkař [-] )

AC Lelekovice
P. Sedláček [-] - J. Hradecký [-] (72. J. Konečný [-] ) , M. Lukšo [-] (83. Z. Durďák [-] ) , P. Hakl [-] , V. Sojka [-] (77. A. Hanzlíček [-] ) , K. Dufek [-] , J. Vlasák [-] , M. Pavlík [-] , F. Procházka [-] , T. Leicher [-] (88. D. Richtárik [-] ) , A. Vlasák [-]

ŽK: 39. J. Hradecký , 69. F. Procházka .
Místo: Bělohorská. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Zlámal Aleš - POLÁK Jiří, NAFA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.