Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2016 17:00

14.kolo, Jihomoravský | Brno - město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

6.0

Řečkovice během dvou minut rozhodly zápas


Branky


47. P. Kulík (p.) - 66. M. Jelínek , 68. M. Pištěk (p.)
0

Favoritem tohoto utkání byly před zápasem určitě Bosonohy. Řečkovice, posíleny snahou v boji o záchranu, zabojovali a vyválčily důležité 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas patřil Bosonohám.

Zápas začaly aktivněji Bosonohy, které byly ještě posíleny o pár hráčů z áčka. V první desetiminutovce si domácí hráči vypracovali hned dvě příležitosti. První šla nad branku a druhou vychytal Karásek. V 11. minutě po dlouhém autu zakončoval hostující Jelínek, ale Brezáni zasáhl. Ve zbytku poločasu byli domácí hráči aktivnější a techničtější, ale nevypracovali si ani jednu větší brankovou příležitost, a tak se odcházelo do kabin za stavu 0:0.

Rozhodující dvouminutovka

Hned po výměně stran dostali možnost pokutového kopu domácí hráči. Ujal se ho Petr Kulík a nezaváhal - 1:0. Bosonohy si chtěly ještě pojistit skóre druhou brankou, ale jejich střely likvidoval výborný Karásek, který hosty nejednou podržel. Bosonohy na 2 minuty vypadly z koncentrace a tím si prohrály zápas. Nejprve v 66. minutě vstřelil, po přihrávce od Kryštofa, nádherný gól Martin Jelínek (1:1) a poté aktivní Kryštof vybojoval pokutový kop i pro hosty. Zodpovědnost vzal na sebe obránce Martin Pištěk a dokonal obrat v zápas - 1:2. Bosonohy do konce zápasu zamkly soupeře na vlastní polovině, ale už se jim vstřelit branku, už jen bránícím Řečkovicím, nepodařilo. 



Ohlasy k zápasu



SK Řečkovice
Martin Král (trenér): Dnes jsme proti velmi kvatitnímu soupeři brali všechny tři body. Přálo nám štěstí a rozhodli jsme povedenou dvouminutovkou, ve které jsme dvakrát skórovali. Můžu být spokojený s herním nasazením a výborným výkonem brankáře Karáska, naopak mnoho fotbalovosti jsme v zamračeném odpoledni hrstce fanoušků nenabídli



Místo: Hoštická. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Texl David - ŠLESINGER Adam, KNECHT Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.