Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 12:30

15.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modřice doma přehrály Želešice


1
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas smírně

Z počátku první půle byli aktivnější domácí a za odměnu jim bylo vstřelení první branky, když se v 10. minutě prosadil kanonár Martin Dofek a upravil tak stav utkání na 1:0 pro domácí tým. Poté se spíše hra odehrávala uprostřed hrací plochy, kde následovala řada soubojů. To rozklíčovali hosté, kteří vyrovnali. Z ojedinělé šance se prosadil Florián a vyrovnal tak stav utkání na 1:1. Ve zbytku poločasu sice šance střídala šanci, ale branka už nepadla a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Druhý poločas vyzněl pro domácí

Hned po zahájení druhé půle se do útoku tlačili domácí a už ve 2. minutě druhé půle jim bylo odměnou vstřelení vedoucího gólu, když hostující síť rozvlnil domácí Trávniček - 2:1. V 59. minutě přišla pro domácí komplikace v podobě vyloučeného zadáka a konkrétně Dofka Adama. Hosté vycítili šanci a hnali se za vyrovnáním. Avšak marně. Ještě jednou v utkání inkasovali, když se domácí prosadili z brejku. Trávníček utekl všem a vstřelil pro domácí uklidňující branku na 3:1. Zbytek utkání se už jen dohrával a za zmínku už stojí jen šance Poláka, proti které se vytáhl hostující brankář Hrbáček. A tak stav utkání skončil vítězstvím domácího celku nad Želešicemi a to v poměru 3:1. Nutno podotknout, že zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


MFK Modřice
Miloš Šídlo: V dnešním těžkém zápase jsme se popasovali dobře s presingem hostů a úplně jsme jej otupili. Hráli jsme bojovně a přesně tak jak jsme si řekli. Zaslouženě jsme si připsali 3 body.

TJ Viktoria Želešice
Koláček Tomáš: V dnešním utkání nám chyběla bojovnost a domácí nás hlavně ve druhém poločasu jasně přehrávali. Ani vyloučený na domácí straně nás nenakopl k lepšímu výkonu a tudíž musíme soupeři pogratulovat.



Sestavy


MFK Modřice
T. Horna [-] - A. Dofek [-] , R. Chalupa [-] , D. Goiš [-] - J. Štěrba [-] , M. Šidlo [-] , P. Friedl [-] , L. Trávníček [-] , P. Horna [-] , M. Dofek [-] - T. Polák [-] -

TJ Viktoria Želešice
P. Hrbáček [-] - J. Starý [-] , M. Karásek [-] , P. Řezáč [-] , M. Čížek [-] , A. Florián [-] , A. Fligl [-] , L. Stehlík [-] , D. Knotek [-] , P. Všetečka [-] , J. Mach [-]

ŽK: 20. A. Dofek , 41. M. Šidlo , 43. D. Goiš , 52. P. Friedl , 56. R. Chalupa - 72. A. Florián , 74. L. Stehlík . ČK: 59. A. Dofek .
Hráči zápasu: L. Trávníček - J. Starý .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: VALA Zdeněk - ČEP Radim, MRKVICA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 3. 2016 00:45
Utkání skončilo 3-1 pro domácí :)