Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 10:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neúnavný Číhař si v utkání proti Lánům připsal další tři góly


Branky


0

Olympie Rakovník s přehledem přehrála Lány, a tak svou první pozici, kde se po výhře nad Kněževsí ocitla minulý týden, neopustila. Prvenství v tabulce střelců neopustil ani Jakub Číhař, naopak po připsání dalších tří branek dominuje v čele tabulky s třiatřiceti góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel již ve 3. minutě Kolář, který z nouze poslal na branku lehkou střelu, při které však Novák hodně podcenil odskok v brakovišti a míč mu proklouzl za záda, 1:0. Chvíli na to pálil až na autobusovou zastávku Havel. Na druhé straně utekl O. Humr, ale zakončil jen do boční sítě. Pak měli hosté z Lán další útok, když uprostřed hřiště propadl  domácí Němec, z boku centroval Švolba na Humra a mladý útočník Kocha v brance Olympie propálil na 1:1. Záhy měl Číhař po individuálních akcích dvě tutovky po sobě, ale míč skončil vedle v rohu. Z branky se Rakovničtí radovali až když Eck vysunul Rouse, který prošel až k brankové čáře a odtamtud šikovně naznačil přihrávku, aby pak prostřelil na přední tyči brankáře Nováka. Ve 24. minutě se prosadil po předešlých nezdarech Číhař a bylo to 3:1. Ve 30. minutě nastřelil z přímáku Kokšál tyč a do poločasu ještě hosty uchránil od čtvrtého gólu obětavým zákrokem  Dudášik, když až na brankové čáře zmařil gólovou hlavičku Olympie. Ruce domácích fotbalistů letěly nad hlavy tentokrát předčasně.

 

Vstup do druhého poločasu se povedl hostům a po šancích Švolby a Matějky mohlo klidně svítit na výsledkové tabuly nerozhodné skóre. Místo toho ale trestala Olympie a definitivně si oddechla v 70. minutě, kdy Němec krásně našel kolmicí Číhaře, ten utekl hostijící obraně, udělal Novákovi kličku a zakončil do prázdné brány, 4:1. Hosté však zbraně sympaticky nesložili ani po čtvrté brance a pozlobili dvěma nebezpečnými závary před brankou Kocha, jenže slabší koncentraci domácích obránců nepotrestali. Definitivní pojistku zápasu vyvěsil kdo jiný než Číhař, kterému tentokrát hezky přihrál střídající Šíma. Kovaný brankář si možná tímto počinem řekl trenérovi o místo v poli. Na to nám možní odpoví už následující zápas lídra tabulky z Rakovníku, který bude zajíždět na horkou půdu do Janova, kde měla problémy už řada papírových favoritů.  



Ohlasy k zápasu


Olympie Rakovník
Bianka Hofrichtrová: "Tři body jsou dobré, ke hře netřeba nic dodávat, bylo poměrně horko, hráči byli vlažnější, a tak nějak přistoupili i k zápasu, který měli ale pod kontrolou."

SK Lány
Jakub Matějka: "Na Olympii jsme jeli s cílem uhrát co nejlepší výsledek a užít si fotbal na pěkně upraveném hřišti. Po vyrovnání jsme přešli do bránění, které ale nestačilo a Olympie dvakrát po kombinační hře zvýšila. Do druhého poločasu jsme nastoupili aktivně a proti překvapenému soupeři jsme mohli po dvou šancích Švolby a Matějky srovnat na 3:3. Domácí se pod tlakem začali hádat a byli chvíli opaření. Bohužel střeli na bránu byli nepřesné, a tak se potvrdilo pravidlo nedáš, dostaneš. Rakovník pak do konce přidal ještě dvě branky na konečných 5:1."



Sestavy


Olympie Rakovník
B. Koch [-] - R. Topinka [-] , M. Kokšál [-] , J. Číhař [-] , R. Kolář [-] , S. Rous [-] (83. P. Šíma [-] ) , J. Ogurek [-] , M. Němec [-] (81. L. Loucký [-] ) , M. Havel [-] , Z. Křováček [-] (75. M. Beneš [-] ) , V. Eck [-]

SK Lány
L. Novák [-] - V. Loskot [-] , J. Loskot [-] , D. Dudášik [-] , D. Švigár [-] - Č. Dolák [-] , P. Rajgl [-] , D. Jirava [-] , J. Matějka [-] - L. Švolba [-] , O. Humr [-] -

ŽK: 12. D. Švigár .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - TREŠL Miroslav, DĚDEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.