0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodovalo se až ve druhé půlce


Branky


0

Dnes se nad hřišti střídalo sluníčko s deštěm, a k tomu by se dalo přirovnat i utkání v Pavlíkově. Jedna šance střídala druhou, ale první gól padl až v 75. minutě

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do prvního poločasu naběhly oba týmy plné energie. První nadějnou šanci měl ve dvacáté minutě Jakub Hamouz. Gebhartova střela trefila spoluhráče do zad, Hamouz ukořistil odražený balónu a běžel sám na bránu, jenže trefil pouze břevno branky. Následoval nebezpečně zakroucený roh od Hinka, ale ani ten gól nepřinesl. Poté Lišany zatlačily soupeře na 15 minut na jeho polovinu, ale paradoxně nebezpečná byla hlavně na druhé straně střela aktivního Hinka. Přesnou střelou se pak prezentoval lišanský Jelínek, ale Melč pohotově chytil. Šanci měl také Krůta, ale po dlouhém rozmýšlení střelu prováhal. Poslední ohrožení branky měl na svém kontě Lukáš Kříž, když odvážně napálil míč skoro z půlky hřiště, ale jeho střela proletěla jen kolem tyče branky, kterou hájil hostující Řepka. I přes mnoho šancí na obou stranách se tak šlo do šaten za bezgólového stavu.

 

Druhou část otevřeli domácí dvěma rohy, ani jeden se jim nepodařilo přetavit v branku. V 55. minutě rozjel pěknou akci Tomáš Gebhart s Polcarem, ale obrana Lišan jim jí nedovolila dotáhnout k vytouženému cíli. Za dalších pět minut měl šanci Bureš, ale Feher ho skvěle připravil o balón. Napravit to mohl hned poté Hink, ale i ten zahodil jasnou gólovou příležitost. Minutu poté trefil Hink po rohovém kopu Polcara jen tyč a divácí pořád marně čakali na gól. Až do 75. minuty se sice oba týmy přetahovaly v šancích, ale ty domácích většinou končily je na vápně soupeře. Naklonit skóre ve svůj prospěch se tak nakonec podařilo hostům z Lišan. Po rohu se odrazil balón od zad kapitána Brože a bylo to 0:1. A když v 80. minutě obešel po úniku Jelínek i brankáře a s jistotou zvýšil na 0:2, bylo o výsledku rozhodnuto. Pavlíkov už do konce zápasu nedokázal najít na hosty žadnou učinnou zbraň a ti si odvezli všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Luboš Gebhart: Nesplnili jsme domácí povinnost, nedokázali jsme si vytvořit žádnou kloudnou gólovou šanci. Druhou půlku vůbec, v první byly alespoň náznaky, ale jen k vápnu, nebyli jsme nebezpeční. Pak jsme si dali vlastní gól a nedokázali jsme uhrát ani remízu. Soupeři jsme darovali body.

SK Lišany
Václav Švelch: "Vyrovnané utkání o pomyslných 6 bodů. Pro nás o záchranu, pro Pavlíkov o naději. S ubíhajícími minutami bylo čím dál více pravděpodobné, že o bodech rozhodne první gól. Ten jsme dali my, vzápětí po pohledné akci přidali pojistku a taktickým výkonem v závěru náskok udrželi. V týdnu Krůta a Minařík laborovali se zraněnými třísly, Feher s nedoléčeným výronem kotníku, proto mě potěšilo, že všichni nakonec byli schopni nastoupit a výraznou měrou přispět k zisku důležitých bodů. Dokázali jsme se také poučit z posledního nepovedeného zápasu a předvést tentokrát zodpovědný, kolektivní a hlavně trpělivý výkon s bonusem vychytané nuly Zdeňkem Řepkou".



Sestavy


SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - L. Kříž [-] , V. Fekete [-] (68. L. Konopásek [-] ) , D. Linhart [-] , M. Brož [-] , L. Polcar [-] , M. Škrlant [-] (30. T. Gebhart [-] ) , L. Gebhart [-] , A. Bureš [-] , D. Franěk [-] , T. Hink [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - V. Hamouz [-] , H. Minařík [-] , M. Chládek [-] , R. Žalud [-] - F. Štědronský [-] , L. Krůta [-] (66. M. Bagi [-] ) , J. Feher [-] , L. Řepka [-] - J. Jelínek [-] (85. P. Ledvinka [-] ) , J. Hamouz [-] (89. P. Bičík [-] )

ŽK: 88. D. Linhart - 87. H. Minařík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SÝKORA Antonín - KOSOVÁ Simona, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.