Překvapivá výhra Roztok nad Lubnou komplikuje postupovou matematiku


Branky


0

AKTUALIZOVÁNO: Lubna ztrátou v Roztokách nejen neumazal manko na vedoucí duo, ale posunula svého soupeře do situace, kdy může i směle pošilhávat po postupových příčkách. Ztráta Roztok na prvního není nesmazatelná a hlavně je hřeje dobrá forma z posledních zápasů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lubná v úvodu zápasu pykala za tři povážlivě zahozené příležitosti. Klik z malého vápna netrefil branku, Volf rovněž z metru dorážel pouze do brankáře a vzápětí Suchý hlavičkoval opět z bezprostřední vzdálenosti jen těsně vedle. Otřepané "nedáš dostaneš" tak potvrdil roztocký Maršík, když si ve 14. minutě naběhl na malé vápno, kde dostal z pravé strany od Krůty přízemní centr a poslal ho do protipohybu Dudy, 1:0. Pak se až do druhého gólu hra vyrovnala. Ve 25. minutě se po tečované střele domácího hráče míč dostal k Trejbalovi, který chladnokrevně zakončil, 1:1. Zbytek pětačtyřicetiminutovky se dohrával ve svižném tempu, ale už bez branek. Do šaten se tedy šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

 

Ve druhé polovině utkání domácí zvýšili tempo, začali hrát více po zemi a nabíhat si do volných prostorů. Hra se rovněž o poznání přitvrdila, což přineslo i několik sporných momentů. Na jedné straně se pískala penalta proti Lubné, poté co Vrábík zatáhl balón do malého vápna, kde mu obránce hostů přišlápl nohu. Pokus Krůty ale skončil pouze v rukavicích brankáře Baníku Dudy. Podobný moment se opakoval i na druhé straně, ale rozhodčí Brejník zákrok na utočníka Lubné neocenil jako penaltový. Hráče Roztok nicméně neproměněná penalta mrzet nemusela, protože v 63. minutě se po rohového kopu, který zahrával Wittmann dostal k teči Masaroviče kapitán Vrábík a zvýšil na 2:1. Lubenští zatlačili domácí hráče po inkasované brance na jejich polovinu, ale obrana Roztok je i přes velký tlak nepustila už do žádné vyložené šance. Naopak se domácím podařilo přidat pojistku v podobě třetího gólu. Získali míč ve středu hřiště, který doputoval až k Fikejzovi a ten zamířil přesně k levé tyči, 3:1. Zbylých deset minut už se dohrávalo pod taktovkou Roztok. 



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Petr Maršík: Přistoupili jsme k zápasu s Lubnou s respektem a s vědomím, že je 3. v tabulce a že nás bude čekat silný soupeř. V průběhu utkání nás ale hra Lubné překvapila, protože jsme od nich očekávali lepší výkon. Od prvního vítězného zápasu s Branovem si držíme kladnou bilanci, kterou jsme přenesli i do utkání s Lubnou. Dnešní souboj se mi velmi líbil a jsem rád, že tři body zůstaly u Berounky.

TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat: "Z naší strany další nepovedený zápas s průběhem kopírujícím naše utkání v Sýkořici, kdy jeden poločas odehrajeme celkem solidně a ve druhém naprosto propadneme. Na začátku jsme měli jasnou herní převahu a vytvořili si tři obrovské příležitosti. To byly klíčové momenty, kdy jsme měli vstřelit alespoň dvě branky a zápas by se vyvíjel zcela jinak. Na kdyby se ale nehraje, takže jsme opětovně z první akce domácích inkasovali a později si již žádnou vyloženou šanci nevytvořili. Někteří naši hráči si ve druhém poločase dělali na hřišti co chtěli, jiní přestali hrát úplně a naše hra byla zcela chaotická. Tentokrát bych se rád vyjádřil i k výkonu pana rozhodčího. Vůbec nechápu, jak může ten samý člověk odpískat první poločas naprosto férově na obě strany a bez sebemenších problémů, ale ve druhém předvést naprostý paskvil, jehož jsme byli svědkem. Kdyby uměl pískat, tak nepíská asi v této soutěži, ale nerozumím tomu, že tihle "mistři" si neuvědomují, že svým neuměním otravují život lidem, kteří dělají fotbal ve svém volnu a zadarmo. Dělají ho s nadšením a tito lidé jim berou chuť v něm pokračovat. Příkladem je jedna z několika situací ve druhém poločase, kdy našemu hráči obránce domácího týmu v pokutovém území vyzuje kopačku, ale sudí nechává pokračovat ve hře se slovy, že si ji vlastně vyzul sám..."



Počet diváků: 140. Rozhodčí: Brejník Aleš - PASTOR Jaroslav (N), TREJBAL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.