1:2p.
(0:0)
61. L. Merenus (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 15:30

24.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stružnice po penaltách vítězí nad Bukovany


Branky


88. Š. Fulier - 61. L. Merenus (p.)
0

Bukovany ještě stále mohou zabojovat o postup do vyšší soutěže a tím spíše byla domácí výhra na hosty ze Stružnice povinností. Stružnice oproti domácím bojuje o udržení se v soutěží. Dnešní bitva nám tak nabídla velmi zajímavou podívanou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Celky čekal důležitý zápas ve kterém šlo oběma o důležité body. Byla to ovšem Stružnice, která si ze začátku začínala vyvíjet nátlak a domácí soky dostávala do varu. Bohužel jim nevycházela finální nahrávka, takže vyložených šancí jsme v poločase viděli pomálu. To samé platí i o Bukovanech. Pár šancí se sice nakonec urodilo, ale s efektivitou se v tento poločas prostě nepotkal ani jeden z týmů. Utkání tak dospělo do své půle za počátečního stavu 0:0.

Bukovany se probudily

Domácí se po přestávce vzpamatovali a dokázali se soupeři vyrovnat. Stružnici se sice ve hře již tolik nedařilo, ale paradoxně jim to přineslo alespoň vícero vyložených šancí, které se ale opět nesetkávaly s ničím jiným, než se špatným zakončením. Domácí ale v 61. minutě udělali chybu ve vápně a následně si tak dost zavařili, protože rozhodčí jasně ukázal na značku pokutového kopu. Penalty se ujal kapitán Merenus a s proměněním šance tentorkát žádný problém nebyl. Bukovany ovšem nic nezabalily a stupňovaly svůj tlak, který taktéž vyvrcholil několika šancemi. Stružnice vlastně mohla na závěr několikrát rozhodnout, ale opak se stal pravdou, když hosté taktéž chybovali a po vybojovaném míči, který poté domácí nacentrovali na kopačky Štefana Fuliera v 88. minutě, vybojovali remízu a šlo se do penalt. Ty s větším štěstím vyhráli hosté v poměru 7:8 a radují se tak ze zisku velmi důležtých bodů. Konečný stav byl 1:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Dynamo Stružnice
Luboš Merenus (kapitán Stružnice): My jsme se chtěli tlačit za vítězstvím, protože nás čekal hodně důležitý zápas, ve kterém bylo zapotřebí získat body pro udržení se v přeboru. Měli jsme své šance, ale žádné, až na jednu, jsme proměnit nedokázali a to hlavně kvůli nepřesné finální nahrávce.



Sestavy


TJ Družba Bukovany
T. Fišer [-] - J. Michálek [-] (46. M. Samek [-] ) , D. Vetešník [-] , R. Zmeškal [-] (46. J. Majerech [-] ) , M. Ramík [-] (64. Š. Fulier [-] ) , J. Najman [-] , J. Michel [-] , D. Zátka [-] , Z. Fertig [-] , L. Svoboda [-] , L. Ramík [-]

TJ Dynamo Stružnice
A. Havlík [-] - M. Sokol [-] , J. Dvořák [-] , L. Merenus [-] - J. Halgaš [-] , D. Čech [-] (46. L. Sokol [-] ) , M. Bahník [-] , V. Koždoň [-] - P. Mareček [-] (83. D. Fajtl [-] ) , R. Ouborný [-] - B. Koždoň [-] (74. R. Blažek [-] )

ŽK: 61. T. Fišer , 61. M. Samek , 90. J. Najman - 78. V. Koždoň .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Volf Pavel - MENGR Jiří, FOLK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.