Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 14:00

20.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sosnová zápas otočila a vítězí


Branky


0

Hráči Sosnové hostili Svor, což je tým, který se nachází nad domácími. Svor ovšem nemá zrovna nejlepší formu a po dnešním utkání se domácí hostům přiblížili na rozdíl dvou bodů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:1 pro hosty

První půle začala aktivněji pro domácí, kteří si dokázali vypracovat veliký počet šancí, jež se ovšem nepotkali s přesným zakončením. Naopak, po chybě obrany Sosnové, se Svorští dostali do jediné šance, kterou dokázali proměnit v branku. Tu měl na svědomí Ladislav Kužel ve 24 minutě utkání. Domácí to ovšem nesložilo a tlačili se dále, jenže branku již v této půli nezaznamenali. Do šaten se tak odešlo za výsledku 0:1 pro hosty. Pojďme se podívat, co nám nabídl poločas druhý.

Obrat Sosnové

Do druhé půle vkročili domácí s tím,že musí výsledek otočit a podle toho také ke hře přistoupili. Navíc byl jejich kádr prostřídán a tak jsme ve druhé půli shlédli prakticky jinou Sosnovou, než v prvním poločase. Domácí hosty přitlačili na jejich polovinu a v 65. minutě přišel zásadní zlom v utkání. Hráč hostů Houžvička Filip fasoval druhou žlutou a následně červenou kartu a ze hry se musel pakovat. Od té doby se již hosté skutečně nedostali dále, než na půlící čárů. V 70. minutě přišlo vyrovnání o které se postaral Tomáš Hamata a tentýž jmenovaný se postaral i o branku, která znemanala vedení. Ta padla v minutě 76. Sosnová tak utkání otočila. Poté sice snížil Kaško Lukáš v 82. minutě, ale na závěr Sosnová přidala ještě pojišťovací branku, kterou měl na svědomí Daniel Jilemnický v 87. minutě. Výsledné skóre poté 4:2.



Ohlasy k zápasu


Sparta Sosnová
Martin Hapiák (stoper domácích): Očekávání bylo jasné, tři body! Potřebujeme vyhrávat doma, když nám to moc venku nejde a navíc bude každý bod k záchraně dobrý.




Sestavy


Sparta Sosnová
K. Kluch [-] - D. Boháček [-] (46. M. Bango [-] ) - Z. Habel [-] (70. D. Jilemnický [-] ) , K. Ritschel [-] - P. Doseděl [-] , T. Hamata [-] - J. Vokoun [-] , M. Fulier [-] , R. Ladra [-] , M. Hapiák [-] , Z. Sameš [-]

TJ Jiskra Svor
D. Ladislav [-] - J. Bedrník [-] (46. M. Jahvodka [-] ) , P. Jahvodka [-] , J. Barvíř [-] , J. Augusta [-] , D. Koten [-] , A. Urban [-] , L. Laipold [-] , F. Houžvička [-] , L. Kořínek [-] , L. Kužel [-] (70. L. Kaško [-] )

ŽK: 13. M. Hapiák , 65. P. Doseděl , 71. M. Bango - 13. F. Houžvička , 36. L. Kužel , 62. L. Kořínek . ČK: 65. F. Houžvička .
Hráči zápasu: T. Hamata , R. Ladra .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: German st. Robert - ŠPÁTA Vladimír, JÁNSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.