1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovany vyloupily Žandov


Branky


0

Do Žandova přijel tým, který se nachází na třetím místě a po minulém zaváhání si jistě bude chtít spravit chuť. Žandov je ovšem velice dobré mužstvo nacházející se pouhé tři příčky za hosty...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké góly hostů

Bukovany v utkání začaly lépe. V první velké šanci hned těžily branku, o kterou se postaral kapitán Michal Ramík a sice v 7. minutě utkání. Oba celky hrály po většinu půle fotbal nahoru a dolů, jenže jen po okraje vápna. Vyložené tutovky jsme spíše neshlédli, až do minuty 42. To přišla další, vlastně teprve druhá pořádná šance hostů, a opět skončila brankou. Postaral se o ní Ladislav Kýček a domácí tak odcházeli do šatny za nepříznivho stavu 0:2. Domácí si mají v kabině jistě co říci.

Hra se obrátila, nikoli však na góly

Druhá polovina hry se nesla v tempu domácí strany, kteá si v šatně hodně řekla a začala soupeři přitápět, co to šlo. Domácí měli své šance, ale dlouho se jim nic nedařilo proměnit. Bukovany odrážely jeden pokus za druhý, ovšem nakonec přeci jen zaváhaly. V 88. minutě přišel faul v pokutovém území a rozhodčí ukázal na značku penalty. Tu dokázal proměnit Martin Šlechta a zápas tak dokázal snížit narozdíl jedné branky. Bohužel už bylo příliš pozdě na to, aby se s utkáním dělo něco zajímavějšího, byť poslední minuty ještě odbíhaly. Domácí ale nestihli zvrátit výsledek utkání a prohrávají na své půdě v poměru 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak ČKD Žandov
Ondřej Košťák (gólman Žandova): Očekávali jsme, že Bukovany porazíme, protože jsme dobře věděli, že jsou hratelné. Navíc ani nedávají moc branek, takže jsme věřili v naší výhru. Bohužel, první půle byla zásadní a v té jsme neuhráli prakticky nic, takže jsme si to ve finále prohráli sami.




Sestavy


TJ Spartak ČKD Žandov
O. Košťák [-] - M. Šlechta [-] , O. Mládek [-] , P. Boháč [-] , T. Vaníček [-] - T. Matějček [-] , L. Vaníček [-] , O. Džudža [-] , J. Semerád [-] - J. Štěpánek [-] - T. Miko [-] (46. J. Lhotka [-] )

TJ Družba Bukovany
T. Fišer [-] - J. Najman [-] , J. Valta [-] , L. Ramík [-] (70. J. Michel [-] ) , J. Michel [-] , L. Svoboda [-] , L. Kýček [-] , J. Majerech [-] (65. P. Kusý [-] ) , D. Zátka [-] , D. Vetešník [-] , M. Ramík [-]

ŽK: 65. M. Šlechta - 67. L. Kýček .
Hráči zápasu: T. Vaníček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mengr Jiří - KRÁL Jaroslav, PLUHAŘ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.