Sosnová doma vítězí


Branky


0

Do Sosnové přijela Stružnice. Sosnová byla o bod za Stružnicí a proto bylo předehnání soupeře na programu dne. Domácí utkání zvládli a nyní jsou před hosty o dva body v tabulce napřed...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jalová půle bez branek

Utkání bylo nakloněno Sosnové, alespoň co se bojovnosti a hladu po výhře týče. Domácí měli několik svých vyložených šancí, ovšem nepotkali se s efektivitou, stejně tak jako hosté ze Stružnice. Góly jsme se tedy v této půli nedočkali. Za zmínku už jen stojí dvě žluté karty a to na každé straně po jedné. Do šaten se poté odešlo za stavu 0:0. Branky přišly až v půli druhé...

Sosnová otočila utkání ve svůj prospěch

Druhá půle nám nabídla první gól, to když se z pětadvaceti metrů, po zemi k tyči, prosadil kapitán hostujícího výběru Merenus Luboš a poslal svůj celek do vedení v 60. minutě. Jenže poté přišel pokutový kop pro stranu domácích a tu vyrovnávací brankou proměnil Tomáš Hamata. To se psala 65. minuta zápasu. V 70. minutě posílal hosty znovu do vedení Koždoň Břetislav a Sosnová musela začít znovu od začátku. Domácí přidali a začali ještě více bojovat, než dosud a zásluhou Petra Doseděla zvrátili stav uktání. Na 2:2 vrovnával v 72. minutě. Do vedení poslal Sosnovou o tři minuty později a pojišťovací čtvrtou branku zařídil v 80. minutě a zkomletoval tak hattrick. Utkání tedy lépe vyznělo pro domácí v poměru 4:2.



Ohlasy k zápasu


Sparta Sosnová
Milan Slipčenko (trenér-hráč Sosnové): Srdíčkem a bojovností jsme zápas otočili a zvládli jsme zvítězit. Stružnici jsme viděli v přípravě a dokázali jsme se na ni připravit. Oni vedli, ale na hráčích byla vidět enormní snaha zápas otočit a to se nám také povedlo. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě.




Počet diváků: 60. Rozhodčí: Král Jaroslav - MAREK Miloš, JANKECH Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.