Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 15:00

30.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubnice zdolala poslední Lokotku až na penalty


0

Lokomotiva B se na domácí půdě utkala s Dubnicí. Oba celky na sebe narazily z opačných pólů tabulky a tak se čekala převaha Dubnice. Ta má již jistý postup, ale dnes hrála s domácími poněkud vyrovnaně a rozhodně se nedá říci, že měla převahu, naopak...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro hosty

Domácí začali s míčem ve svém držení a hosty moc k šancím nepouštěli. Ti se spíše bránili a na steč vyráželi z protiútoků. První brejk se jim krásně povedl v 17.minutě, kdy přebral balón brankář, netradičně hrající v poli přesněji řečeno v útoku, a celé domácí obraně utekl a zavěsil, byť i trochu náhodně. Byl to právě Pavel Radošinský, který si v losovačce před utkáním vytáhl pozici útočníka. Dubnice totiž hrála zápas, ve kterém ji o nic nešlo, a tak losováním z kloubouku trochu promíchala posty. Zajímavé také je to, že brankářský post si zvolil zrovna nejmenší hráč týmu. To je skutečně pech. Lokotka měla vcelku relativní převahu a hosté i nadále hrozili z brejků. Další vyšel ve 26. minutě a tentokrát se o něj postaral Marek Štípek. Poté se poločas dohrál za dosavadního stavu 0:2.

Lokotka dokázala v závěru vyrovnat

Lokotka začala podobně jako v předešlé půli a zase se tlačila vstříc první vstřelené brance. V 55. minutě se ale zase uvolnil útočník/brankář Pavel Radošinský a poslal hosty do vedení 0:3, což už pro domácí určitě nevypadalo dobře. Jenže ti se dokázali zvednout a v 65. minutě se prosadil Václav Horáček a dal ještě svému týmu naději. Tu zvýšil Radovan Vnuk, který snižoval na 2:3 a Dubnice se začala jaksi strachovat o výsledek. Ten nakonec, v 89. minutě, vystřelil Martin Pelc a poslal tak senzačně domácí, alespoň na penalty. V těch ovšem již hosté nezaváhali a zvládli je 3:4. Berou tak konečnou výhru 3:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Dubnice
Jan Blahovec (fanoušek Dubnice): Dnešní zápas nám nakonec vyšel. Lokotka byla na míči lepší, ale nakonec se rozhodlo až na penalty. Za hráče utkání musím vyzdvihnout Radošinského, který si vylosoval útok a popral se s tím na výbornou. Dále také Suskeho a Svítka. Oba se taktéž prezentovali velmi dobře.



Sestavy


TJ Lokomotiva Česká Lípa B
T. Piskor [-] - D. Tomášek [-] , M. Braneac [-] , M. Horáček [-] , K. Blahout [-] , P. Čihák [-] , V. Horáček [-] , M. Pelc [-] , P. Poláček [-] , M. Koštial [-] , R. Vnuk [-]


Počet diváků: 30. Rozhodčí: Folk Miroslav - JÁNSKÝ Josef, CHLÁDEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.