2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

28.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polevsko vyhrálo jen těsně


Branky


0

Oldřichov je skoro poslední a o překvapení se chtěl pokusit na Polevsku. Jenže domácí patří k jedním z nejlepších v lize, ovšem to samé neplatí v zakončení, které jim nevychází tak, jak by chtěli, a kvůli kterým zřejmě znovu skončí na prokletém třetím místě...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla jalová

Polevsko bylo již od samého začátku lepší na míči a vůbec i ve hře, ve které nedalo hostům moc šancí, byť si nějaké Oldřichovští přeci jen dokázali vypracovat, ale v první půli to nezavánělo brankou, ale to i na straně domácích. Ti se trápí v koncovce snad každý druhý zápas a jen díky této (ne)dovednosti, přichází o spoust branek. Nutno říci, že hosty dost podržel brankář, ale i tak nakonec padaly branky převážně do jeho sítě, ale to až v poločase druhém. Zatím tedy 0:0.

Rozuzlení přišlo až v samotném závěru

Ve druhé půli to byla jedna a ta samá písnička. Domácí se tlačili, ale branka ne a ne přijít. Poločas tedy plynul do svého nic neřešícího konce a dlouho očekávané branky nakonec díky bohu přišli. V 80. minutě se dokázal prosadit Jirka Marušák a otevřel tak skóre utkání. Poté ovšem, o dvě minuty později, přišlo relativně překvapivé vyrovnání o které se postaral Jindřich Dvoram a domácí zase jen kroutili hlavou. O rozhodnutí se postaral, hodně nečekaně, jeden z brankářů, který se šel na posledních pár minut postavit do útoku a vězte nevězte, dal rozhodující branku v 86. minutě. Paradoxně se tak za posledními góly domácích podepisují gólmani, protože útok je v Polevsku jaksi impotentní a to již několik zápasů v řadě. Oldřichov skóre neotočil a prohrál na Polevsku 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC Polevsko
Jan Ramisch (vedoucí Polevska): Utrpěli jsme výhru, zase. Věděli jsme, že budeme fotbalovější a také jsme hráli naposledy doma, takže jsme se chtěli rozloučit jedině výhrou. Tribuna u nás byla plná, takže myslím, že to nakonec vše dobře dopadlo. Hra byla dobrá, ale zase ty neproměněné šance...Hráči utkání jsou od nás Milan Vik, který hrál výborně předstopera a určitě vyzdvihnu Stýbla, který nám s Lacinou hlídá bránu, ale dnes naskočil do útoku a běhal, snažil se a nakonec i rozhodl zápas.

TJ Jiskra Nový Oldřichov
Pavel Sedláček (hráč Oldřichova): My jsme věděli, že Polevsko je fotbalovější. Přeci jen jsou na tom lépe, ale když jsme viděli, že jich je tolik, co nás, tak jsme věřili alespoň v bod. Bohužel to nevyšlo. Za nás dnes vynikal určitě Vitouš za podržení v bráně a Šrédl též zahrál dobře.



Sestavy


FC Polevsko
V. Lacina [-] - I. Blumentritt [-] , A. Stejskal [-] - M. Malič [-] , J. Suněk [-] , J. Marušák [-] , F. Stejskal [-] - R. Bezouška [-] - D. Nečas [-] , D. Kašpar [-] (76. J. Stýblo [-] ) , M. Vik [-]

TJ Jiskra Nový Oldřichov
O. Vitouš [-] - F. Jonáš [-] , J. Dvoram [-] , H. Meduna [-] , J. Podlipný [-] (48. M. Venclíček [-] ) , P. Věchet [-] , M. Satranský [-] , Z. Veselý [-] , J. Šrédl [-] , P. Nemlein [-] , P. Sedláček [-]

ŽK: 80. M. Venclíček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Řezáč Josef - VRBA Filip, BLÁHA Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.