1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

26.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuhaň doma zaváhala


Branky


0

Oldřichov nutně potřebuje body, protože liga se blíží do svého zdárného konce a o zdar se pokouší i tento klub. Tuhaň ovšem za poslední kola poněkud klesla a výhra doma tak rozhodně připadala v úvahu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřichov ve vedení

Tuhaň začala...no prostě hrozně. Jinak to ani, dle slov kapitána Černého, popsat nejde. Už od samého začátku byl přístup domácích na pováženou a Oldřichov tak těžil, co mohl a to i přes to, že začali jen o devíti lidech. Sestava tak byla jaksi zalepená a v utkání to bylo znát. Kompletní byla snad jen obrana. Oldřichov se dost času jen bránil a soupeř do něj bušil, co mohl. Jenže právě hosté dokázali využít protiútok ve svůj prospěch a ve 20. minutě slavili branku, kterou z brejku využil Hynek Meduna, jež zužitkoval centr, který do vápna sám poslal a jež mu spoluhráč hlavičkou zpět přihrál do vyložené šance, kterou dotyčný stihl a ve které nemýlil. Poločas 0:1.

Oldřichov to dotáhl do zdárného konce

Ve druhé půli se domácí chtěli dostat do zápasu a to se jim také povedlo. V 51. minutě srovnával Miroslav Krejčí, který zakončoval z tlaku střelu, na kterou hostující gólman nedosáhl, a Tuhaň se na chvíli uklidnila. Než přišla minuta 62. Oldřichov totiž nepřestal hrát hru, kterou si řekl v kabině a poté přišla odměna v podobě branky na 1:2. Senzačně se o to v 62. minutě postaral Martin Vitouš, který se nakonec ovšem nechal vyloučit za protesty někde v 89. minutě. To bylo vše a Oldřichov tak senzačně boduje na hřišti soupeře ve výsledku 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tuhaň
Jan Černý (kapitán Tuhaně): Dnes to byla naprostá katastrofa. Byli jsme podle mě lepší, ale z milionu šanci jsme prostě nebyli schopni proměnit více, než jen jednu branku. Hrůza, co vám budu povídat. Dnes jsme selhali všichni jako tým. Žalostná bojovnost, no prostě strašný. Hostům jsme věnovali všechny body.

TJ Jiskra Nový Oldřichov
Pavel Sedláček (hráč Oldřichova): Nakonec jsme to i v osmi ukopali. Jinak jsme chtěli bodovat, protože to sice v Tuhani není zadarmo, ale dá se s nimi hrát. Nakonec jsme dokázali urvat zápas a to na hřišti soupeře. Hráči zápasu jsou od nás všichni. Celý tým dnes šlapal i v tak nízkém počtu. Možná bych vyzdvihl Jardu Podlipného, který toho zatím moc nenahrál, ale dnes nám ukázal, že s ním musíme počítat.



Sestavy


TJ Sokol Tuhaň
P. Heřmánek [-] - R. Chlumecký [-] , M. Charouzek [-] (68. J. Novák [-] ) , F. Hanuš [-] (86. T. Vodráška [-] ) , J. Dufek [-] , M. Krejčí [-] , J. Černý [-] , V. Krs [-] , M. Bačovský [-] (46. M. Beneš [-] ) , V. Šimon [-] , V. Dufek [-]

TJ Jiskra Nový Oldřichov
O. Vitouš [-] - H. Meduna [-] , J. Podlipný [-] , B. Veits [-] , M. Satranský [-] , M. Semerád [-] , Z. Veselý [-] , J. Šrédl [-] , M. Vitouš [-] , P. Nemlein [-] , P. Sedláček [-]

ŽK: 89. M. Vitouš . ČK: 89. M. Vitouš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Jankech Pavel - BLÁHA Matyáš, BÖHME Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.