Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2016 17:00

25.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubnice rozstřílela Okna


0

Dubnice hostila Okna a domácí asi čekali jiný zápas, než takový jaký jsme měli možnost shlédnout. Okna totiž nepřijela v úplně nejlepším možném rozpoložení a dostala pořádný výprask...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas neuvěřitelných 7:1

Dubnice se žene za postupem a proto je výhra na domácí půdě povnností nad každým týmem. Domácí se toho chytli hned v úvodu ve 3. minutě, kdy se trefil Michal Svítek. Za sedm minut to bylo 2:0 a sice zásluhou středopolaře Procházky Tomáše, který vytěžil pohlednou kombinaci. Ve 13. minutě to byl pro změnu Lukáš Lukeš, kdo se zapsal jako střelec. Ve 20. minutě přesně střílel Marcel Novák a hosté již věděli, že tady jim pšenka nepokvete. Na 5:0 dával vytáhlý útočník Závodský další branku, z bratrů to byl konkrétně Jakub ve 24. minutě. Poté snížili hosté zásluhou Jana Knodla ve 32. minutě. 35. minuta a branka na vrub Tomáše Procházky, opět. A Jakub Závodský si též připsal druhou branku přesně ve 41. minutě. Poločas za překvapivých 7:1.

Dubnice dovršila debakl

Faktem je, že domácí většinou využívají svých předností, jako je například výška hráčů nebo enormní dravost a bojovnost. Dnes se ovšem po většinou trefili do branky z krásných kombinačních akcí a z domácích bylo cítit velké sebevědomí. Hattrick dovršil "Kuře" tedy Tomáš Procházka v 65. minutě a opět, branka padla po skvělé souhře. V 81. minutě Okna zaznamenala další čestnou branku z kopaček Jan Hupky. Jenže Marcel Novák byl poté tím, kdo v 88. minutě dovršil výsledné skóre na konečných 9:2. Domácí tak stále bojují za svůj sen a daří se jim jít postupu vstříc.



Ohlasy k zápasu


TJ Dubnice
Jan Blahovec (fanoušek Dubnice): Očekávali jsme vítězství. U nás se nic nemění, postoupit chceme stále a proto doma musíme porážet každého. Jiná cesta není. Okna se dnes nepředvedla a zaslouženě od nás dostala naloženo. Dnes je skutečně těžké někoho vypíchnout, ale nějaká ta jména ti dát musím, takže tam dej například Procházku, Nováka a Závodského. Ne, že by zbytek zaostával, ale někoho jsem vybrat musel. :)

TJ Okna
Michal Grolmus (brankář Oken): Čekali jsme to, co jsme dostali. Upřímně, u nich se nám vždy hraje špatně a dnes to nebylo výjimkou. Vyhráli zaslouženě a my jsme dnes neměli na body nárok, bohužel.



Sestavy


TJ Dubnice
P. Radošinský [-] - M. Novák [-] , J. Závodský [-] , R. Suske [-] , L. Lukeš [-] , T. Procházka [-] , J. Paulíček [-] (52. A. Bradáč [-] ) , R. Tschervenka [-] , M. Závodský [-] , M. Svitek [-] (58. O. Kysela [-] ) , L. Mařica [-]

TJ Okna
M. Grolmus [-] - D. Svoboda [-] (46. J. Šobek [-] ) , P. Vlasák [-] , M. Zlatník [-] , T. Vávra [-] - J. Knödl [-] , J. Hupka [-] , J. Zeman [-] , L. Novotný [-] (46. P. Havrlant [-] ) , P. Mádl [-] - R. Kubálek [-] (28. L. Doleček [-] ) -

ŽK: 17. L. Lukeš - 36. J. Knödl , 79. J. Hupka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janovský Michal - CHLÁDEK David, JANKECH Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.