Okna doma podlehla Jestřebí


Branky


0

Jestřebí jde o vrchol tabulky, neboť mělo zápas k dobru. To Okna jsou na místě 8. a na postupové příčky již tým domácích zřejmě nemyslí. Jestřebí zápas zvládlo lépe, byť je skóre v utkání velice zkreslené...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ve vedení

Poločas začal s hrůzou na straně hostů. Ti jako by zapomněli o jaké místo se ucházejí a jejich hra skutečně neodpovídala tomu, že by se měli rvát o postup, naopak. Celá první půle byla z jejich strany vyloženě katastrofou, alespoň podle slov jejich trenéra. Okna se docela držela, ale v závěru první půle začala pomalu, ale jistě odcházet, co se fyzického vysílení týče. Na 0:1 dával David Šmejkal ve 42. minutě. O dvě minutky později zvyšoval šutér Jakub Pilař a do poločasu bylo již bylo vymalováno. Skóre 0:2.

Jestřebí střílelo ze všech pozic

Druhá půle již byla určitě lepší, ale také to nebylo úplě ono. Branky sice padaly, jedna po druhé, ovšem se hrou prostě hosté spokojeni být nemohli. V 54. minutě přišla další branka z kopaček Jakuba Pilaře. Hattrick završil v minutě 57. a to už domácí jen těžko hledali slova pro odpověď. Poté se ještě prosadil Kněžour Martin v 63. minutě a Šmejkal David v 65. Jakub Pilař pak navíc dával další dvě branky. První v 77. minutě a druhou, poslední v utkání, v minutě 79. Pilař si tak nakonec připsal pět branek. Branky ovšem ne vždy rozhodují o hráči utkání a tím se dnes Pilař rozhodně nestal, stejně jako nikdo z týmu hostů, ostatně ani z týmu domácích. Stav utkání ve výsledku 0:8 pro Jestřebí, které tak vystřídalo Dubnici na prvním místě.



Ohlasy k zápasu



TJ Jestřebí-Provodín
Pavel Kolář (vedoucí Jestřebí): Měl jsem svrbění, protože nám někteří hráči chyběli a nepřevládal ve mě zrovna dobrý pocit. My jsme totiž loni s Okny uhráli pouze remízu, navíc doma, takže jsme nečekali nic jednoduchého.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: German st. Robert - KUTÍLEK Martin, BÖHME Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.