3:1
(2:0)
56. P. Krejčík (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:00

19.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubnice opět vítězí


Branky


0

Sen Dubnice pokračuje. Ve šlágru kola s Mimoní se měli představit jedni z nejlepších celků v lize. Dubnice druhá, Mimoň pátá. Papírově na tom byli lépe Dubničtí a to se dnes v zápase také i potvrdilo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrá první půle

Dubnice byla tím, kdo se ujal otěží zápasu. V úvodu totiž "Kuře", celým jménem Tomáš Procházka, vsítil první branku v utkání a nasměroval svůj tým k vítězství, v 18. minutě. Tak jednoduché to ovšem být ani nemohlo. Mimoň není tým ořezávátek a nutno přiznat, že ve finále měli i více šancí, než domácí. Bohužel proti nim stála skvěle postavená konstrukce Dubnice. Ve 30. minutě navíc zvyšoval na 2:0 domácí tahoun Tschervenka Roman a první půle tak byla již skoro rozhodnutá. Jenže...Ve 36. minutě fasoval druhou žlutou a tedy následně červenou hráč Štefan Vrga a domácí byl oslabeni. Poločas byl ve výsledku tedy 2:0.

Ze hry měli více hosté

Mimoňští využili chybějícího hráče Dubnice a byli to oni, kdo nakonec tahal za nitky v utkání. Hned v úvodu, v 56. minutě, zahrával penaltu hostující Krejčík Pavel a trefil se přesně, 2:1. Na to ovšem dokázal za čtyři minuty opovědět Lukeš Lukáš a poslal svůj tým znovu do dvoubrankového vedení. Nic zásadnějšího se již v utkání nestalo a byť byla Mimoň vposledku zřejmě lepším týmem, byly to právě domácí, kteří šli štěstí naproti a v utkání tak berou všechny tři body. Zápas skončil 3:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Mimoň B
Aleš Opelt (trenér Mimoně): Tak určitě jsme zde nechtěli prohrát. Vidím to tak, že jsme dnes na výhru měli, jenže Dubnice byla tím, kdo byl ke štěstí blíže. Dubnice sice ukázala svou kvalitu, ale to my jsme měli více šancí a vůbec více ze hry. Bohužel jsme nevyhráli.



Sestavy



TJ Jiskra Mimoň B
T. Křenek [-] - T. Bohme [-] , J. Hřeben [-] , J. Vápeník [-] (55. J. Beran [-] ) , R. Polák [-] , J. Votava [-] (61. A. Opelt [-] ) , P. Matušek [-] , V. Konopiský [-] , M. Steinfest [-] , P. Krejčík [-] , J. Opelt [-] (61. O. Krejčík [-] )

ŽK: 19. Š. Varga , 62. L. Lukeš , 80. J. Závodský - 2. M. Steinfest , 6. J. Votava , 7. P. Krejčík , 29. V. Konopiský , 76. J. Beran . ČK: 36. Š. Varga .
Hráči zápasu: L. Lukeš , R. Tschervenka , M. Svitek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Poppr Zbyněk - MAREČEK Pavel, MATYS Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.