0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:00

18.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brniště hostilo silnou Dubnici


Branky


0

Domácí tušili, že je přijel navštívit jeden z nejtěžších soupeřů v lize a proto se museli řádně připravit, pokud nechtěli dostat výprask. Dubnice má v každém zápase naopak jasno, a to brát všechny body...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nula branek, hodně šancí

Na straně domácích to vřelo již od začátku, neboť hosté z Dubnice na soupeře vyloženě vlétli. Dubnice byla právě tím týmem, které drželo otěže utkání po velkou část zápasu. Dubničtí kopali penaltu, ale tu neproměnili. Na druhé straně se nabídla též tutovka, ale hráč domácích tváří v tvář brankářovi gól nedal. Více šancí měli hosté, ale ani oni se nepotkali se štěstinou. Do konce půle se již nic zásadního nestalo a do šatny hráči odcházeli za stavu 0:0. Zlomový moment přišel až ve druhé půli.

Dubnice potvrdila své ambice

V této půli začali lépe domácí, ovšem moc dlouho jim to nevydrželo. Ke všemu ani neproměnili své další šance, a proto byly po zásluze potrestáni. Nedáš, dostaneš, platilo především u tohoto gólu. Z rohu se dokázal prosadit v 51. minutě Michal Svítek a poslal hosty do vedení 1:0. Poté se údajně měla pískat penalta pro domácí, ovšem to rozhodčí nepostřehl, nebo se domníval v opak. Od tohoto momentu se hra spíše mluvila, než hrála. Hráči se dohadovali na obou stranách. V 75. minutě dokonce fasoval Michal Kopecký červenou. Poté se utkání spíše dohrávalo a Dubnice vítězí ve výsledku 1:0 na půdě soupeře.



Ohlasy k zápasu


FK Brniště
Milan Trégr (hráč Brniště): Věděli jsme, že to bude těžké, ale očekávali jsme, že dokážeme nějaký ten bod uhrát a k tomu jsme neměli daleko. Jsou druzí, ale podle průběhu zápasu si myslím, že jsme na bod rozhodně měli.




Sestavy


FK Brniště
P. Svoboda [-] - J. Zelenka [-] , P. Kopecký [-] , P. Luft [-] , M. Kopecký [-] , J. Trégr [-] , D. Luft [-] , P. Stand [-] , J. Kvasnička [-] , P. Gutkais [-] , P. Luft [-]


ŽK: 71. M. Kopecký , 76. P. Luft , 90. P. Luft - 70. J. Závodský . ČK: 75. M. Kopecký .
Hráči zápasu: P. Svoboda , M. Kopecký , P. Gutkais .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Havel Tomáš - JANKECH Pavel, BÖHME Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.