Pačejov slaví důležitou výhru záchrany


Branky


0

Nicméně i Raková se rozloučila s 1.A. třídou se ctí. Vyrovnaný zápas byl rozhodnut až v závěru.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalové počty byly před zápasem naprosto jasné. Pokud se chtěl Pačejov vyhnout nepopulární baráži a zajistit si 1.A třídu i pro příští sezónu, musel v Rakové vyhrát za 3 body. Raková byla už jasným sestupujícím, ale i ona se chtěla s koncem sezóny rozloučit výhrou. V úvodu byli aktivnější hráči Pačejova, nicméně se do vyložené šance nedostali. Naopak domácí svou první ve 22.minutě Patrikem Smitkou přetavili ve vedoucí gól. Pro Pačejov to byla celkem tána, alel dokázali se oklepat. Ve 43. minutě byli blízko vyrovnání, když se před bránou domácích na několikrát pačejovští pokusili dostat míč za záda brankáře Švechoty. Poločas tedy skončil jednogólovým vedením domácích.

 

Do druhého poločasu znovu vstoupili lépe hosté, což deklarovala i 56. minuta, když s pomocí břevna vyrovnal Lukáš Šmrha. O čtyři minuty později  otočil vývoj zápasu Vít Panuška. Ten se trefil po rozehrávce rohového kopu. Do dvougólového vedení se mohl dostat Pačejov v 75. minutě, když Josef Hlůžek přestřeli z velice dobré pozice. Pravidlo „Nedáš – dostaneš“ se vzápětí potvrdilo, když v 78. minutě zblízka vyrovnal Jaroslav Silovský. V tuto chvíli to pro Pačejov vypadalo velice špatně. Měl málo času do konce a průběžně hraný zápas mezi Kralovicemi a Žihlí ho nutilo bodovat naplno.  Přišla však 82.minuta. Střídající mladík Fanda Sedláček svedl v pokutovém území vítězný souboj, dal míč Honzovi Dytrtovi, který našel nabíhajícího Josefa Ticháčka a ten poslal míč přesně k tyči. V hektickém závěru už hosté výsledek uhlídali. Konečný stav 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Raková
Pavel Janda: Domácím nezbylo nic jiného, než hostům poblahopřát a rozloučit se s diváky naposledy ze zápasu I.A třídy. Cílem do dalšího ročníku je stabilizovat kádr a pokusit se hrát o nejvyšší místa v I.B třídě.

TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: Dík od hráčů a vedení týmu patří všem fanouškům, kteří ve velkém počtu přijeli do Rakové povzbudit svůj tým. Konečný výsledek byl pro ně tou nejlepší odměnou.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: König Michal - ORLÍK Vladimír, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.