Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolaps Křimic v závěru utkání !


Branky


0

Dostat červenou kartu a oslabit tak svůj tým se občas stane. Jenomže při tomto utkání byly Křimice oslabeny hned třikrát, což jim k výhře nepomohlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křimicím se v posledních zápasech příliš nedařilo a chuť si chtěli zpravit na v tu dobu posledních Černicích.  Nezačali nejlépe, když už v 7. minutě  skóroval hostující Mastný. Domácím to však příliš nevadilo, jelikož nejprve v desáté minutě vyrovnali po dobře provedeném brejku, přičemž se po křížném centru dostal Václav Kuneš a ten tak dorovnal stav. Poté dokonce domácí vývoj otočili, když Zapoměl akcí přes křídlo v 43. minutě upravil stav poločasu na 2:1.

 

Druhý poločas nám ovšem ukázal důležitost koncentrace hráčů a fyzické kondice. Postupem času totiž domácí fyzicky odcházeli a hru přenechávali hostům. Nejspíše už jen chtěli ubránit výsledek, ale to se jim příliš nevyplatilo. Ať už jsou Černice v tabulce třeba na dně, v posledních kolech se jim celkem daří. To potvrdili i teď a nabídnutou šanci nezahodili. Na penaltu si nejdříve stoupnul Stoilov a v 61. minutě vyrovnal. V 66. minutě se první červené karty pro Křimice dočkal Augustín za druhé napomenutí. O 5 minut později se z centru prosadil Nedvěd a pohroma pro Křimice byla tu. V hektickém závěru už nepřišel žádný tlak, jen po několika sporných momentech se křimičtí hráči tak rozjeli, že dostali další dvě červené karty. Zápas dohrávali v osmi lidech a na výsledku už toho moc nezmohli. Konečný stav 2:3.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Hinterholzinger Václav: Hráli jsme celkem dobře rozehraný zápas. Ale po několika situacích v závěru to kluci neunesli a hrát s tolika vyloučenýma se nedá.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Daněk Zdeněk: Kdybychom uhráli i nějaké body na podzim, nemuseli bychom teď sestupovat. Je to velká škoda.



Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - J. Vonášek [-] , M. Brousil [-] , A. Adam [-] , F. Šváb [-] , J. Rada [-] , T. Čechura [-] , J. Kovačič [-] , J. Zapoměl [-] , V. Kuneš [-] , J. Šváb [-] (57. P. Housar [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice
J. Švenda [-] - M. Chvojka [-] , O. Marušinec [-] (60. R. Nádraský [-] ) - M. Laibl [-] , V. Hasenöhrl [-] (60. J. Nedvěd [-] ) , M. Seman [-] - J. Müller [-] (72. L. Šlajs [-] ) , P. Stoilov [-] - P. Mlnařík [-] , R. Kozák [-] , J. Mastný [-]

Počet diváků: 83. Rozhodčí: Ruda Daniel - ŠLAUF Jiří, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.