Kdyně si vybojovala v nervózním utkání proti Kralovicím účast v baráži


Branky


11. T. Pergl , 71. T. Pergl - 43. J. Kozel
0

Fotbalový boj byl k vidění ve Kdyni, která hostila Kralovice. Na výborně připravené hřiště se snesla dešťová průtrž a kluzký terén následně násobil už tak vyhrocené utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oboustranné střelecké trápení

Oba týmy v utkání předváděly podprůměrný fotbal, kterému nepřidal ani silný déšť. Domácím se podařilo otevřít skóre v jedenácté minutě, to Tomáš Pergl využil nedůslednosti kralovických obránců, protáhl se kolem nich a sám před Bodurkou nezaváhal. Další šance na obou stranách rezultovaly z rohových kopů nebo pokusů o střílené centry, ale své adresáty nenecházely. Hostům se podařilo vyrovnat krátce před pauzou Janem Kozlem, který se ocitl sám na penaltě a nechytatelně poslal míč do růžku kdyňské branky. Na sto padesát přítomných fanoušků tak mohlo být jen v očekávání, jak napínavý duel dopadne. 

Domácí potvrdili své vedení

Hned dvě minuty po přestávce šel ochotně k zemi v šestnátce kdyňský forvard, ale Bodůrka nařízenou penaltu chytil. Zápas od té doby začal být velice vyhrocený a mladý rozhodčí Volf nad ním ztratil zcela kontrolu. Na druhé straně se hosté o chvíli později dožadovali penalty, když se míč zastavil o ruku obránce, ale píšťaka zůstala tentokrát němá. Pak mohl poslat do vedení Kdyni Džugan, z úhlu ovšem trefil ve vyložené šanci jen spojnici brankové konstrukce. Z protiútoku se mohl mezi sřelce zapsat také Lavička, položil si dva obránce a brankáře, jenže místo jisté střely do odkryté branky zvolil lob, který ramenem na brankové čáře zastavil kdyňský obránce. A udeřilo na druhé straně. V 71. minutě se jako přes kopírák protáhl kolem laxních obránců souepře Tomáš Pergl a bylo to 2:1. V nervózním závěru už Kdyně vítězství udržela a třemi body si zajistila možnost bojovat o udržení v barzáži.   

 



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920
Trumpet Vladimír: Pochvala pro celý tým za bojovnost. Většina povedených zápasů nebyla na domácí půdě ale konečně jsme se dočkali.

TJ Sokol Kralovice
Jiří Mareš:: "Špatný výkon na obou stranách se šťastnějším koncem pro domácí. Ale nejslabším článkem utkání byl jednoznačně rozhodčí. Slova samotných hráčů Kdyně, kteří ho nabádali, ať z toho nedělá takovou frašku, asi mluví za vše."



Sestavy


SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - K. Hamor [-] , M. Výškrabka [-] , M. Janeček [-] , K. Šmejkal [-] (90. K. Knauer [-] ) , T. Pergl [-] , M. Džugan [-] , L. Výškrabka [-] , P. Forst [-] (33. M. Trumpeš [-] ) , J. Iha [-] , K. Forst [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Horyna [-] , D. Hyneš [-] , J. Vlk [-] , V. Ježek [-] (72. R. Pařík [-] ) - F. Volín [-] , J. Mareš [-] - J. Lavička [-] - J. Koudele [-] , J. Kozel [-] , P. Bulín [-]

ŽK: 47. J. Mareš , 48. D. Hyneš , 70. J. Lavička , 88. J. Bodurka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Volf Michal - KULHÁNEK Milan, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.