J. Ticháček 22. (vl.)
V. Klásek 37.
R. Rous 51. (vl.)
3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý den pro Nepomuk !


Branky


22. J. Ticháček (vl.) , 37. V. Klásek , 51. R. Rous (vl.) - 88. P. Kalabza
0

Ani ve snu by jste si nepomysleli, že vstřelíte čtyři góly a prohrajete 3:1. Tuto noční můru si na hřištimuseli vytrpět hráči Nepomuku, kteří prohráli s Pačejovem právě 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepomuk bojující o baráž o KP vstoupil do utkání aktivněji a první čtvrthodinka se odehrála většinou na polovině domácích. Ti však nemuseli řešit nic, kromě šance Barana, který střílel na zadní tyč, ovšem nepřesně.  Naopak v 18.minutě po centru Josefa Hlůžka který hledal Václava Kláska, se k míči ve vlastním vápně dostal nepomucký Jan Ticháček. Ku podivu všech se efektním zakončením pokusil přehodit vlastního brankáře. Úspěšně ! Ve 22.minutě napřáhl zpoza šestnáctky domácí Jan Dytrt a krásnou střelou trefil spojnici tyče a břevna. Na druhé straně také zaznělo břevno, po střele agilního Jakuba Vosiky. Ve 37.minutě po faulu na Petra Bokra zahrávali domácí trestný kop z velice ostrého úhlu. Jaroslav Kubáň překvapil brankáře přízemní střelou na přední tyč. Míč ještě pravděpodobně lehce tečoval bránící Rous, takže bychom i tento gól mohli považovat za vlastní

 

 

Pačejov šel do druhého poločasu s nadějným dvoubrankovým vedením. Ovšem celkový dojem fanoušků musel být ten, že Nepomuk by se dal považovat za lepší tým. Jen prostě nedával góly. Teda vlastně dával, nicméně do špatné branky. Po druhé v zápase se totiž trefil Rous, když nekompromisně uklidil centr Václava Kláska za záda svého brankáře. V tu chvíli prohrával Nepomuk 0:3 po vlastních gólech. Psychika hráčů musela být hodně dole, což se odráželo i na hře. Až v 88.minutě se Pavel Kalabza trefil do správné branky a upravil na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: Chtěl bych opravdu pochválit výkon Kapitána Václava Kláska. V zápase jsme naší chytrou hrou v druhém poločase Nepomuku, až na ten gól v závěru, nic nepovolili.

FK Nepomuk
Viktora Josef: Takový zápas zažijete jednou za pět let. My si z toho nesmíme dělat těžkou hlavu, právě naopak. Musíme se oklepat a příští kolo zabrat.



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - V. Panuška [-] , P. Bokr [-] , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] (80. V. Suda [-] ) , J. Dytrt [-] (88. P. Hosnedl [-] ) , J. Ticháček [-] , P. Žák [-] , M. Kubáň [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - P. Panc [-] , M. Baran [-] , J. Ticháček [-] , J. Kozák [-] , R. Rous [-] (61. P. Kalabza [-] ) , L. Zajíc [-] , P. Váňa [-] , J. Rous [-] (74. M. Baran [-] ) , T. Voráček [-] , J. Vosyka [-]

ŽK: 46. P. Polena - 77. M. Baroch , 84. J. Kozák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BUSCH Chrisotph - OTT Michael, BULLA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.