2:1
(1:0)
52. K. Hamor
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdyně tlačila, ale znovu ji zradila koncovka !


Branky


40. V. Kuneš , 54. V. Kuneš - 52. K. Hamor
0
Kdyně má velké trápení se střílením gólů. Dnes toho dokázaly využít  Křimice, kterým k výhře stačily jen dvě branky.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po nastřelení tyče přišel gól doo šaten !

Kdyně se houpe nad sestupovými pozicemi, a tak do tohoto zápasu šla s chtíčem bodovat za při body. Do hry se tady dostala o něco rychleji. Útočila a tlačila, naproti tomu Křimice hrály spíš na protiútoky. Obrázek se moc neměnil, když Kdyně pořád útočila a Křimice se dostávala do nebezpečných brejků. Až když se Smejkal dostal přes tři hráče individuální akcí, jenomže bohužel pro Kdyni zakončení znovu selhalo. Za selhání by se dalo považovat i neproměnění penalty. To se "povedlo" hostujícímu kapitánovi Forstovi. Naopak koncovka netrápí Křimice, přičemž si Kuneš zpracoval dlouhou přihrávku a z blízka míč propasíroval za zády gólmana.  Gólem ve 40. minutě tak technicky skočily zajímavost prvního poločasu.

 

Vyrovnaní úspěch nepřineslo

 

Druhá půle v podstatě herně kopírovala tu první, jenomže góly přišly o něco dříve. Už v 52. minutě Kolja Hamor, produktivní střelec Kdyně, vyrovnal, ale radost mu domácí zkazili o dvě minuty později. Ti si asi dostatečně na tréninku neužili baga, a museli ho předvést i v zápase. Po krásné kombinaci z první se do zakončení dostal opět Kuneš, který neměl problém dát do prázdné branky. Jedna rána za druhou se valila na Kdyni, která ještě stihla trefit další tyč, a spoustu dalších šancí zahodit. Pokud se bude hrát fotbal na góly, bude to mít Kdyně asi velmi těžké. Koneččný stav 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Dobrý Petr: Podle mě jsme hráli vyrovnaný zápas. Šance byly na obou stranách a my jsme byli šťastnější. Možná by tomu slušela víc remíza, ale jsem rád z tři body.

SK Kdyně 1920
Trumpet Vladimír: Když nedáme dost gólů, nemůžeme vyhrávat. Fotbal je prostě jen o brankách a to musíme pochopit !



Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - P. Vaigl [-] , T. Čechura [-] , M. Škoda [-] , J. Vonášek [-] , J. Kovačič [-] (82. J. Rada [-] ) , J. Zapoměl [-] , A. Adam [-] , V. Kuneš [-] , J. Novák [-] , J. Šváb [-]

SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - K. Hamor [-] (88. K. Knauer [-] ) , M. Výškrabka [-] , M. Janeček [-] , K. Šmejkal [-] , T. Pergl [-] , M. Džugan [-] , L. Výškrabka [-] (79. M. Miklič [-] ) , P. Forst [-] (46. J. Koutník [-] ) , J. Iha [-] , K. Forst [-]

ŽK: 18. J. Šváb , 23. V. Kuneš , 36. J. Kovačič , 76. T. Čechura - 30. P. Forst , 43. M. Janeček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kohout Miroslav - KŘEN Jiří, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.