4:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 15:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Košutka Plzeň si poradila se soupeřem stejným výsledkem jako před týdnem


Branky


0

Hlavně díky hattricku Trinera se Košutka už po prvním poločase nemusela o nic bát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pominulé výhře byla Košutka dobře naladěná a dnes to odskákalo oslabené Žihle. Celkově zápas příliš nevyšel obráncům Žihle, což bylo i potvrzené v 15. minutě. Straka se protáhl na levé straně předal míč Trinerovi a ten se nemýlil. Jak přes kopírák se Triner po Strakově přihrávce prosadil i ve 35.minutě. A protože byl Triner při chuti, tak do poločasu dokončil Hattrick. Po další nepřesnosti v obraně se k míči dostal nezastavitelný Triner, jenž po individuální akci uzavřel gólový účet prvního poločasu.

 

 

Druhý poločas začal nadějně pro Slavoj. Hned po dvou minutách na hřišti se po skvěle kopnutém rohu dostal k zakončení Rázek Lukáš a snížil na 3:1. Vést jen o dvě branky domácím nestačilo, tak se k míči postavil Libor Kovařík. Dostal se k samostatnému  úniku a bez problémů zakončil. Ačkoliv se jen dohrávalo, Arnošt Pavel si vysloužil dvě žluté po patnáctiminutovém pobytu na ledě. To však nic nezměnilo na výsledku zápasu, který skončil 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Řežábek Jakub: Myslím, že jsme byli obecně lepší, a zaslouženě jsme vyhráli.

TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák: Chyběly nám čtyři hlavní opory. nahradili jsme je sice nadějnými mladíky, ovšem mládí nenahradí zkušenosti, které nám výrazně chyběli. Ve výsledku nás předčili v rychlosti, kombinaci, prostě ve všem.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - J. Holec [-] , F. Řežábek [-] (57. P. Arnošt [-] ) , P. Straka [-] (67. T. Pekník [-] ) , D. Triner [-] (67. J. Stanka [-] ) , T. Forejt [-] , J. Chabr [-] (57. J. Bureš [-] ) , L. Kovařík [-] , J. Pekník [-] , K. Liška [-] , M. Primas [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - J. Fidler [-] , D. Kunt [-] (46. S. Bláha [-] ) , M. Tyr [-] , M. Rambousek [-] , J. Brož [-] , S. Peterka [-] , J. Masopust [-] , O. Čapek [-] , T. Rambousek [-] , L. Rázek [-]

ŽK: 71. P. Arnošt - 30. J. Masopust . ČK: 79. P. Arnošt .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Jílek Aleš - KOHOUT Miroslav, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.