2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Nepomuk si doma poradil se Sokolem Křimice a drží si čtvrté místo v tabulce


Branky


39. M. Švec , 73. J. Vosyka
0

Po jednom gólu v obou poločasech Nepomuku stačilo, aby porazil Sokol Křimice, který se v poslední době hledá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Sokola Křimice přijeli do Nepomuku s poměrně improvizovanou sestavou. Čtyři kluci z béčka v sestavě toho byli jasným důkazem . Tato skutečnost předem avizovala nepříliš pěkný fotbal. První půle toho moc nenabídla, povětšinou jen hru ve středu hřiště. Až v 39.minutě se přízemním centru z pravé strany prosadil do prázdné brány Miroslav Švec. Dále už tu zbyl fanouškům jen boj a nepřesnosti.

 

Druhý poločas nebyl jiný než ten první. Dokonce i skóroval stejný tým.  Pěknou střelou z dobrých třiceti metrů se do listiny střelců zapsal Vosyka Jakub. Ovšem i když to byla pěkná střela, svědomí neměl úplně čisté hostující brankář. Prý mu trochu zaplavala, ale i tak ji asi mohl zpacifikovat. V závěru nepřišel žádný tlak, a tak se spokojenějším týmem stal FK Nepomuk.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Viktor Josef: Mohli jsme vidět velice špatný výkon z obou stran. Samotné utkání postrádaalo kvalitu a nemělo valnou úroveň. Ale určitě jsme rádi za tři body.

FC Křimice
Dobrý petr: Hráli jsme vyrovnané utkání, kde měly obě nějaké šance. Bohužel jsme se nedostali do pořádného zakončení a je jen drželi míč před jejich vápnem. A k tomu ješte odfláknutý přístup mladých kluků. Za nás to bylo úplně jiný.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - J. Rous [-] (73. V. Janoch [-] ) , J. Viktora [-] , M. Baran [-] (90. J. Slach [-] ) , J. Vosyka [-] (85. R. Mráz [-] ) , J. Kozák [-] , R. Rous [-] , P. Váňa [-] , M. Švec [-] (66. M. Baran [-] ) , T. Voráček [-] , J. Ticháček [-]

FC Křimice
J. Dušek [-] - T. Čechura [-] , M. Škoda [-] , V. Kuneš [-] , F. Šváb [-] , P. Vaigl [-] , J. Šváb [-] , J. Novák [-] , J. Vonášek [-] , M. Klement [-] , J. Rada [-]

ŽK: 10. R. Rous - 33. J. Vonášek , 82. J. Šváb .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Mazán Jan - POHANČENÍK Pavel, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.