Derby TJ Sokol Pačejov - TJ Žichovice ovládl hostující tým


Branky


13. I. Butnaru , 52. S. Šteier (p.) , 75. M. Špírek
0

Pačejov nedokázal využít domácího prostředí a prohrál s nulou v kolonce vstřelené góly.  Naopak Žichovice si na nedostatek branek nemohly stěžovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

TJ Žichovice vstoupilo do utkání s vědomím toho, že je hra ze zabezpečené obrany může dovést k vítězství. Tato taktika vyžaduje vstřelený gól, a k tomu jim velice dopomohl minutým odkopem domácí brankář Kozlík. Po jeho hrubé chybě pohodlně skóroval I. Butnaru do odkryté brány a stav byl 1:0. Jedinou vážnější šanci Pačejova v prvním poločase brankář Landa vytáhnul nad břevno.

 

Do druhého poločasu se domácí vydali s jasným cíle: minimálně dvakrát vsítit branku a vyhrát. Proti tomu však byl Butnaru, který si dobrou hrou tělem vysloužil pokutový kop. Domácí byli proti, ale sudí ukázal na značku pokutového kopu. Ten jasně proměnil Stanislav Šteier a bylo tu vedení již o dvě branky. Domácí to ale nevzdali, a odměnou jim byla šance Hlůžka, jenž se sám dostal skrz obranu hostí, ale pohořel na výborně hrajícím brankáři Landovi. Naopak do otevřené obrany se rychlým brejkem dostal Špírek. Ten zlomil domácí třetí brankou a tak si TJ Žichovice došly pro tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: Vývoj utkání velice ovlivnila chyba domácího brankáře ... domácí nelze upřít snahu, ale to dnes bohužel nestačilo.

TJ Žichovice
Lukáš Mourek: Výhra byla zasloužená. Hráči si zaslouží pochval za kolektivní, trpělivý a disciplinovaný výkon.



Místo: Pačejov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Petrželka František - PRESSL Václav, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.