Demolice! Raková vyprovodila třetí Křimice osmi góly!


Branky


0

 

Hosté se již v sedmé minutě dostali do vedení, co ale bude následovat, asi nečekal ani nejvěrnější fanoušek domácích...

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Duel dvou týmů z opačných pólů tabulky ovládly třetí Křimice na podzim 5:1 a ani domácí příznivci dnes možná nevěřili, že Raková vše svému soupeři vrátí i s úroky. Navíc, když již v sedmé minutě hosté trefili ruku domácího obránce. Sudí Ruda neváhal ukázat na značku pokutového kopu, balón si připravil na dané místo Adam Augustin a otevřel střelecký výčet duelu. Podobně jako v duelu Plzně a Sparty přišla penalta poměrně brzy i na druhé straně, když hosté sestřelili ve vápně Smitku. Jaroslav Břicháček také bezpečně proměnil a začínalo se tak od nuly, tedy jedné.  V pětadvacáté minutě natáhl ke střelen Jan Rottenborn a křižnou střelou k tyči podruhé rozvlnil síť za Duškem a dokonal obrat v zápase. Zaskočený soupeř do poločasu kapituloval ještě jednou. Křimice netakticky odhlavičkovaly roh soupeře pouze k Janu Rottenbornovi, který kulatý nesmysl napálil přímo do  šibenice.  Do přestávky ještě hosté měli náznaky šancí, ale když domácí vydrželi i závěrečný závar v posledních vteřinách, odcházel Raková do kabin za dvougólového vedení.

 

 

Do sedmapadesáté minuty se ve druhé půli čekalo, jakým směrem se bude zápas odvíjet. Raková ho nakonec  nasměrovala k exhibici. Jeden z protiútoků zakončil do prázdné branky Patrik Smitka a vedení 4:1 již dávalo domácím velký klid. Vzápětí navíc pláchla Raková do přečíslení čtyř na jednoho, který zakončil opět stejný hráč. Hosté odpověděli dalekonosnou střelou, Šilhánek jí stěží vytěsnil na roh. To na druhé straně nechali obránci na pospas Duška proti Janu Rottenbornovi, který po kličkované zakončil do prázdné a završil svůj hattrick. Problémy s kluzkým terénem provázely hosty celý zápas, ale podtrhl to právě gólman, který po stříleném centru podklouzl a nechal tak míč zapadnout k zadní tyči. Střelec Jaroslav Břicháček byl velmi překvapený. 7:1. Celkový střelecký účet podtrhl střídající Martin Běle osmým zásahem a potvrdil zisk tří bodů pro třináctou Rakovou, hosté zůstávají třetí.

 

 

NEZAPOMEŇTE NA NAŠÍ NOVINKU NA PORTÁLE! Nyní můžeš hodnotit od výkonu rozhodčího, přes kvalitu hry obou mužstev, až po chuť klobásy nebo připravenosti trávníku. Je tu revoluce v amatérském fotbale, protože na fotbalunas.cz můžeš všechno ohodnotit. Tvůj názor už nezapadne!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Raková
Janda Pavel: „Jako vždy při domácích zápasech, jsme chtěli jasného favorita zápasu překvapit hned v úvodu zápasu. Jenže hosté centrem trefili ruku naší ruku a veškerým plánům udělali přítrž. Penaltu proměnili a nikdo by nevěřil, k čemu nás to hráče nakopne. Jsem rád, že jsme potvrdili, že to se záchranou myslíme vážně a budeme se o ní ještě bít.“

FC Křimice
Dobrý Petr: „Nastoupili jsme oslabení, chyběli nám tři hráči. Ale to nás neomlouvá. Soupeř byl bojovnější a svým důrazem nás porazil.“



Počet diváků: 52. Rozhodčí: Ruda Daniel - MAROUŠEK Karel, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.