Kralupy se ke svému soupeři dotáhly na dva body


Branky


0

Veledůležitý domácí zápas zvládli fotbalisté Kralup, kteří si před slušnou diváckou kulisou poradili s nedalekými Dolany 4:2. Hosté se tak stále více namáčejí do boje o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí střílí po půlhodině hry

Nejen bodově důležitý, ale také divácky atraktivní zápas dvou nedalekých celků se odehrál v Kralupech nad Vltavou. Domácí do zápasu nasadili, jak je v jarní části sezóny jejich zvykem, tři hráče dorosteneckého věku, kteří měli čelit velmi silné ofenzivní části soupeře v čele se Špičkou a Vondrou. Tabulkový odstup činil 5 bodů ve prospěch hostů. A ti také začali zápas lépe, když se už po několika minutách hry ocitl ve vyložené šanci Kopecký, míč však do sítě dostat nedokázal. Kralupští kontrovali vzápětí střelou do tyče a bylo jasné, že diváci se v tomto zápase nudit nebudou. Kralupští pak přebrali otěže zápasu do svých rukou, byly z toho však pouze náznaky šancí a závary před Nejedlého brankou. To vše se změnilo ve 33. minutě, kdy vystřelil Vokoun a trefil se přesně. Za tři minuty už to bylo o dva góly - to když domácí tým dokázal využít rohového kopu a míč do branky dostal Matějček. Domácí využili ke vstřelení svých branek laxního bránění Dolan a v poločase si hýčkali dvoubrankový náskok.

Vondrovo vyrovnání nestačí

Do hry se v dresu hostů dostal o poločase Kotoun místo Halíka a doplnil tak na hřišti Doušu, který se dostal do hry již po 28 minutách za Kopeckého. Hosté vlétli do druhé půle jako vyměnění a vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Postaral se o něj dvěma brankami Vondra, přičemž zejména parádní trefa ze 35 metrů přímo do šibenice Moučkovy branky, byla akcí hodnou zapamatování. Vypadalo to, že bude jen otázkou času, kdy hosté strhnou vedení na svou stranu, opak byl ale pravdou. Hned po dvou minutách od vyrovnání totiž hosté předvedli další nedůslednost v obraně, čehož využil Matějček a poslal vedení zpět na stranu Kralup. Těsně před koncem pak domácí pojistili svůj náskok po nepřímém kopu zásluhou Šímy a po výhře 4:2 již mají svého dnešního soupeře na dohled.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - vedoucí mužstva: Za druhý poločas chci našim hráčům poděkovat stejně jako vynadat za poločas první. Jen hloupý tým udělá stejné chyby v každém zápase. Výborný výkon podala trojice rozhodčích, kterým stojí za to poděkovat.



Počet diváků: 126. Rozhodčí: KOZLÍK Petr - ŠULC Martin, KUDRNA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.