Vehlovice v boji o záchranu rozstřílely Kralupy


Branky


0

Po předcházejících slabých výkonech konečně zabrali fotbalisté Vehlovic, kteří si na svém hřišti smlsli na Kralupech. Hosté se tak po úspěchu Veltrus propadli na úplně poslední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácích

Spodek tabulky v posledních zápasech zabral a dotáhl se tak těsně k Vehlovicím, které si dlouhou dobu držely slušný náskok na sestupové pozice. Pro domácí se tak jednalo o existenční zápas. Hosté ovšem měli problémy se sestavou, v níž se objevili i zkušení Grich se Šímou, kteří obvykle nenastupují. Také domácí obrana doznala změn, když se dozadu stáhnul kapitán týmu Mašek. V útoku naopak operoval Rebro. Od začátku utkání udávali domácí tempo hry, Kralupští se pouze bránili a jejich pokusy o rychlé brejky byly neúspěšné. Hru ztěžovalo větrné počasí, čehož se domácí snažili využít k ohrožení Moučkovy branky dalekonosnými pokusy. Jeden takový vyškrábl hostující brankář až na poslední chvíli na tyč. A tak až v 18. minutě začal svůj brankový účet Chorvát, který dostal nezištnou přihrávku před poloprázdnou branku a domácí šli do vedení. 1:0. O devět minut později se do vápna vřítil P. Procházka a vyslal nevýraznou střelou po zemi doprostřed. Hostující brankář ale vyrobil obrovskou chybu a nepochopitelně pustil míč mezi rukama i nohama do branky. 2:0.

 

Hosté nemají šanci na zvrat

Hosté provedli v poločasové přestávce jedno střídání a chtěli se pokusit o zvrat v zápase. V tomto zápase ale byly Vehlovice lepším celkem a hned 4 minuty po přestávce se dostal k míči Chorvát a zvýšil na 3:0. Za jasného stavu začali i domácí prostřídávat hráče, a tak byla jejich hra místy nepřesná a hosté se dostali do brejku na brankáře Marka, který toto sólo nohama zneškodnil. V 75. minutě tak mohl Chorvát dovršil hattrick střelou „angličanem“ na 4:0 a šest minut před koncem po centru Nováka Feigl hlavou stanovil konečné skore na 5:0. Za tohoto stavu se pokusila obrana Vehlovic ztížit čisté konto svému brankáři, když na něj hned dvakrát pustila osamoceného útočníka Kralup. Domácí gólman si ale s oběma pokusy poradil a plně si tak zasloužil vychytanou nulu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Od začátku zápasu jsme byli lepším a aktivnějším týmem, což jsme vyjádřili i gólově. Za stavu 3:0 jsme začali prostřídávat sestavu, aby si zahráli i všichni 4 náhradníci a hra tak byla místy neurovnaná. Všechny body ale zaslouženě zůstaly doma.




Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠULC Martin - PIXA Josef, HAMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.