3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 14:30

16.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš začala na domácím hřišti vítězně


Branky


0

Úspěšnou premiéru mají za sebou favorizovaní hráči Libiše B. Šance jejich zachraňujícího se soupeře výrazně snížila již 4. minuta zápasu a přesný zásah domácího Pilaře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení pro Libiš

Úvod utkání vyšel nadmíru dobře domácím fotbalistům, kteří se dostali již ve 4. minutě do vedení. Zasloužil se o to zkušený Pilař, který si naběhl na přesný pas Šobra z trestného kopu a nedal Moučkovi (nové posile v brance hostů) žádnou šanci. I v daších minutách hráči Libiše hýřili aktivitou a zaměstnávali obranu Kralup. To jim ale vydrželo jen do 15. minuty zápasu, kdy se hra vyrovnala a i hosté začali vydatněji navštěvovat obrannou polovinu svého soupeře. Kralupy se ale k žádné větší šanci nepropracovaly, a tak chvíli před koncem poločasu opět udeřilo z domácích kopaček. Bylo to opět po standardní situaci, kterou tentokrát rozehrál Mündl, našel Jakuba Ryšlavého a ten ve 42. minutě zdvojnásobil vedení svého celku. Do kabin se tak šlo za vedení Libiše B v poměru 2:0.

Potvrzení v závěru

Již v průběhu první půle se na hřiště v dresu Kralup podíval nadějný dorostenec Pečený a i s ním v sestavě hosté pomýšleli na zdramatizování zápasu. To se jim také mohlo podařit, když úvodních 10 minut druhé půle patřilo jednoznačně jim. Z tlaku ale opět nevzešlo žádné vážnější nebezpečí pro branku domácího gólmana Viktora Kaula. Už to vypadalo, že ač výborně připravený, tak trochu hrbolatý terén další šance nepovolí. Potom ale přišla 86. minuta a výstavní rána mladého Fajta z veliké dálky, která dala skóre konečnou podobu. Ve zbytku utkání se už nic nestalo, domácí dali prostor všem svým náhradníkům a v klidu si dokráčeli pro první jarní výhru. Svého soka porazili v poměru 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš, z.s. B
Blahoslav Urbanec - trenér: Dnes jsme odehráli první kolo jarní části a jsem z jedné části spokojen s výsledkem, ale naše hra se musí ještě zlepšit, máme ještě nějaké rezervy. Náš tým doplňuji o 3 mladíky z dorostu, se kterými jsem velmi spokojený a dostávají pravidelně šanci hrát. Samozřejmě, že jich je tam víc, ale jsou ještě moc mladí, do budoucna je ale budeme postupně začleňovat do týmu. Děkuji klukům za 3 body,které byly pro nás velmi důležité a těšíme se do Vojkovic.




Sestavy


TJ Sokol Libiš, z.s. B
V. Kaul [-] - M. Novák [-] , A. Mráz [-] , M. Šobr [-] (81. F. Míšek [-] ) , M. Pazdera [-] , D. Fajt [-] , R. Pilař [-] (53. M. Žák [-] ) , T. Pospíšil [-] (78. D. Bubeníček [-] ) , F. Mündl [-] (74. M. Ryšlavý [-] ) , O. Eisner [-] , J. Ryšlavý [-]

FK Kralupy 1901
J. Moučka [-] - P. Pešek [-] (56. V. Matějček [-] ) , P. Vokoun [-] , R. Kinter [-] , M. Řenč [-] - M. Kefurt [-] , M. Topol [-] (36. M. Pečený [-] ) , R. Horváth [-] , M. Topor [-] - J. Matějček [-] , D. Dobiáš [-]

ŽK: 56. M. Pazdera , 88. M. Ryšlavý - 14. R. Horváth , 64. M. Topor .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šnýdr Miroslav - BRAUNŠVEIG Vojtěch, REMENEC Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.