Pícha hattrickem sestřelil své bývalé spoluhráče!


Branky


13. J. Gruber , 31. M. Pícha , 65. M. Pícha , 70. M. Pícha , 86. F. Pokorný - 75. P. Švec , 80. M. Hruška
0

Na perfektně připravený plac přijelo do Boršova mužstvo Neplachova. Hrdinou utkání se stal boršovský Michal Pícha, který vstřelil tři branky. Ještě na podzim však Pícha hájil barvy Neplachova a jeho góly pomohly k mnoha neplachovským bodům. Dnes již nikoliv. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boršov svoji převahu vyjádřil dvěma góly

Neplachovu se nedaří navázat na úspěšný podzim. Jedním z důvodů je určitě momentálně úzký kádr, do Boršova přijela přesně 11 neplachovských hráčů. K dlouhodobě zraněným Kříhovi, Bickovi a Svobodnému, přibyl ještě Láník a Nekola a kvůli pracovní vytíženosti nemohl ani Stolár a Zasadil. Naopak do sestavy Boršova se vrátil Gruber, který svoji kvalitou jednoznačně pomáhá k lepším výsledkům. A Gruber se také postaral o první gól domácích. Ve 13. minutě jeho střelu tečoval obránce do protipohybu brankáře Dvořáka – 1:0.   Po půlhodině hry zvýšil na 2:0 Pícha, který přesně z prvního dotyku trefil prudkou přihrávku. Hosté se k ohrožení Machaty v prvním poločase příliš nedostali.  

Pícha zkompletoval hattrick

Ve druhé půli začali hosté naopak aktivněji, ale přišel z jejich pohledu další smolný okamžik. Nepřesná střela se odrazila od Stopera Neplachova přímo k Píchovi a ten se zachoval jako správný kanonýr – 3:0.  Svůj čich na góly prokazoval i dál. Střelu Grubera vytáhl Dvořák na tyč a u dorážky byl ve stylu Lafaty jako první opět Pícha a vsítil svůj třetí gól v utkání a dohromadymá na svém kontě již 17 branek – 4:0. Hosté pak dvěma slepenými góly snížili stav utkání. V 75. minutě se trefil pěknou ranou pod břevno z hranice vápna Petr Švec. V 80. minutě po přihrávce Martina Dušáka poslal balón Hruška přesně k tyči – 4:2. Hosté se poté ještě dožadovali penalty za faul na Dušáka, nepískalo se. Na 5:2 zvýšil v samém závěru Pokorný, když přehodil vyběhnutého Dvořáka. Utkání tak rozhodl Pícha, který byl ještě na podzim hlavní hvězdou Neplachova. 



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Richard Kofroň (hráč Boršova): Do zápasu jsme nastoupili s jasným cílem - získat tři body. Od začátku jsme se tlačili do útoku. Hodně nám také pomohl návrat do sestavy kapitána Johnyho Grubera.

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): Bylo to takové bodnutí do zad nebo spíše podraz. Když nám dal tři góly hráč, který podle dohody (když jsme mu umožnili předčasně ukončit hostování) proti nám neměl nastoupit. První půle se nám vůbec nepovedla, nedokázali jsme si kloudně přihrát, natož trefit bránu. Za to domácí v podstatě celý zápas potvrzovali roli favorita, kvalita byla na jejich straně. Vždyť mají nabitý tým, někteří by mohli v klidu hrát i vyšší soutěž… Na konci jsme ale mohli utkání zdramatizovat, podražení Martina Dušáka v pokutovém území za stavu 4:2 bylo evidentní a měl přijít pokutový kop. Jinak to byl docela smolný zápas, jeden gól vlastní a dva z nešťastně odražených balón.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - TOMEK Jiří (N), ŠVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.