5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

29.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice rozdrtily Markvartovice


Branky


32. A. Šimeček , 37. P. Tomis (vl.) , 45. J. Oberherr , 84. Z. Kryštof , 88. R. Wirth
0

V úvodní půlhodině ještě dokázaly Markvartovice držet z domácími krok.  Vše změnila 32. minuta, když otevřel skóre po pěkné akci do prázdné brány Šimeček. O pět minut později si markvartovický Tomis srazil nešťastně míč do vlastní brány. Třetí bránu přidal v závěru poločasu Oberherr. Ve druhém dějství domácí polevili. Střelecky se prosadili až v poslední šestiminutovce. Nejdříve zakončil samostatný průnik Kryštof. V samém závěru uzavřel skóre zápasu Wirth.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice
Martin Halfar (vedoucí týmu, pro regionopavsko): Pětibranková prohra je pro soupeře dost krutá. my jsme tentokrát byli maximálně produktivní. Markvartovice úplně nezklamaly, ale hrály pouze po šestnáctku, protože naše defenzíva výborně pracovala. Jsme rádi, že jsme se přiblížili záchraně a potěšili naše příznivce.

TJ Sokol Markvartovice
Ivo Müller (trenér, pro regionopavsko): Na našem výkonu nejsem schopen najít ani jednu pozitivní věc. Hlava mi to moc nebere. Byla to naprostá katastrofa, když jsme dostali góly po neskutečných školáckých chybách. Kluci si musejí sáhnout pořádně do svědomí. Přemýšlím o tom, jaké z toho vyvodím důsledky.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
R. Ziegl [-] - J. Oberherr [-] (80. A. Kubný [-] ) , P. Gorčakovský [-] - Z. Kryštof [-] - J. Schreier [-] , P. Stuchlík [-] (65. A. Oberherr [-] ) , A. Šimeček [-] (73. R. Náhlík [-] ) , D. Janík [-] , J. Buchta [-] , R. Stuchlík [-] , R. Wirth [-]

TJ Sokol Markvartovice
M. Polášek [-] - P. Potůček [-] , J. Kolenko [-] - P. Kremzer [-] , J. Ferenc [-] - M. Červeňák [-] (61. M. Remeš [-] ) , P. Tomis [-] (40. D. Lischka [-] ) , J. Horváth [-] (64. M. Režnar [-] ) , R. Pilař [-] (82. K. Surovec [-] ) , J. Opatřil [-] , J. Baculák [-]

ŽK: 63. Z. Kryštof - 42. R. Pilař , 53. P. Potůček , 61. J. Ferenc .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - POTIOREK Aleš, HAM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.