L. Rac 34.
A. Fizek 48.
2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 10:15

17.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice vezou bod z Českého Těšína


Branky


0

Kobeřice se dostaly do šance už ve 4. minutě, ale brankář českého Těšína byl na místě. Domácí zareagovali nepřesným volejem a hlavičkou, která rozezvučela břevno. Pak si šance vypracovalo každé z mužstev. Vedoucí branku vsítil kobeřický Šimeček. Těšín však vyrovnal za tři minuty Racem. I začátek druhé půle nabídl atraktivní zápas s šancemi. Těšín šel zkraje druhé půle do vedení Fizkem. Kobeřice se ale nadále snažily vyrovnat, a to se jim v 75. minutě povedlo Šimečkem. V samém závěru, ale měli hosté štěstí, protože domácí napálili tyčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Český Těšín
Lukáš Rac (kapitán): Je to škoda. V posledních dvou zápasech jsme chtěli urvat šest bodů, už teď jsme tam mohli být. Bohužel to nevyšlo, neměli jsme střelecké štěstí.Naštěstí nám vyšel nástup do druhé půle, ale nedokázali vedení pojistit a zase inkasovali. obeřice po zápase slavily, protože potřebovaly aspoň remízu k záchraně. Od toho se odvíjela i jejich hra, zatáhly se a bránily. V koncovce máme dlouhodobý problém. Zdroj: http://karvinsky.denik.cz/fotbal_region/smula-tesina-brevno-tycka-dva-goly-20160612.html

TJ Sokol Kobeřice
Martin Halfar (vedoucí týmu, pro regionopavsko): Konečně máme klid, protože bod nám stačí k záchraně. Domácí hráli dost uvolněně, čehož jsme se snažili využívat, takže zápas přinesl spoustu šancí. Nastoupili jsme proti kvalitnímu soupeři, remízu tedy bereme.



Sestavy


FK Český Těšín
D. Kubalík [-] - I. Kantor [-] (73. J. Kupczak [-] ) , L. Mendrok [-] (69. P. Kiška [-] ) , K. Šlavka [-] , L. Rac [-] , F. Hradečný [-] , A. Fizek [-] (62. M. Folwarczny [-] ) , M. Sostřonek [-] , D. Konečný [-] (80. J. Lojek [-] ) , D. Bolek [-] , S. Zogata [-] (87. D. Rusek [-] )

TJ Sokol Kobeřice
R. Ziegl [-] - J. Oberherr [-] , P. Gorčakovský [-] - Z. Kryštof [-] (89. J. Čujek [-] ) - J. Schreier [-] , P. Stuchlík [-] (67. R. Hartmann [-] ) , A. Šimeček [-] (88. R. Náhlík [-] ) , D. Janík [-] , J. Buchta [-] , R. Stuchlík [-] (56. T. Jašek [-] ) , R. Wirth [-]

ŽK: 90. K. Šlavka - 51. J. Buchta .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TROJAN Roman - FAJKUS Josef, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.