3:0
kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Mokrém se nehrálo. Bukovsku hrozí vyloučení ze soutěže!


0

Ve 21. kole čekal hráče Mokrého zápas s Dolním Bukovskem B. Domácí se díky velmi dobrý jarním výkonům posunuli v tabulce na čtvrté místo a pořád mohli usilovat o stupně vítězů. To hosté se snaží soutěž spíše nějakým způsobem dotlačit do konce. Bohužel po nedostavení se k utkání v Mokrém, se asi žádného konce nedočkají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bukovsko B nemine třetí kontumace, která může mít dopad na celou soutěž

Soutěžní řád fotbalu, hovoří jasně. Tři kontumace v neprospěch jednoho týmu v průběhu jednoho soutěžního ročníku, znamenají automatické vyloučení ze soutěže.

článek 64 1. Družstvo, v jehož neprospěch budou vyhlášeny tři kontumační výsledky v průběhu jednoho ročníku soutěže jako důsledek zaviněného nedostavení se k soutěžnímu utkání, bude řídícím orgánem soutěže vyloučeno ze soutěže, bez ohledu na počet získaných bodů.

Pakliže by tomu tak bylo, anulovaly by se všechny výsledky týmu Dolního Bukovska B.

§14 Hodnocení výsledků v mistrovských soutěžích

6. Za předpokladu, že byl členskému klubu uložen disciplinární trest vyloučení družstva ze soutěže, anulují se všechny dosavadní výsledky družstva členského klubu a na družstvo členského klubu se pohlíží, jako by se soutěže v soutěžním ročníku neúčastnilo.

V takovém případě, by se většině týmů odečetlo 6 bodů, kromě Týna B, který s Bukovskem měl hrát poslední kolo, tomu by se odečetly body tři. Stejně jako Týn B, na tom budou i týmy Černého Dubu a Dívčic, které jako jediné odešly v duelu s posledním týmem tabulky poražení.

 

Uvidíme, s jakým oficiálním stanoviskem přijde v týdnu disciplinární komise. Jak už jsme zmínili v úvodu, pravidla však hovoří jasně a Dolní Bukovsko B by neměl minout trest vyloučení ze soutěže! 



Ohlasy k zápasu



TJ Dolní Bukovsko B
Jiří Matoušek (hráč): "Je mi líto, že to takhle dopadlo. Ale dalo se to čekat. Je nás tam 6 kluků, co se můžou přetrhnout, ale ostatní na to jak se lidově řiká, serou jako na placatej kámen. Osobně jsem odehrál poslední 3 zápasy se zraněním, tak nechápu, proč někdo nemohl nechat starou na pokoji na dvě hodiny a jet si s náma kopnout."



Místo: Mokré.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.