Dívčice se na tři body nemusely ani svlékat


Branky


0

V 18. kole hostily Dívčice poslední Dolní Bukovsko B. Karty před zápasem byly rozdány jasně. Favoritem utkání byli domácí hráči, kterým se na jaře daří a rychle se dostali ze sestupových vod. Opačně na tom je poslední Bukovsko, které se pomalu smiřuje s rolí sestupujícího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Dívčicích se diváci zápasu nedočkali

Zápas mezi domácími Dívčicemi a Bukovskem se nakonec nesehrál. Hosté se podruhé v jarní části nesešli k zápasu a do Dívčic nedorazili. Hráči Dívčic si tak mohli slunný den vychutnat u piva a většina z nich zamířila do nedalekého Olešníka na zápas Krajského přeboru. Domácí si tak na jaře připíší s největší pravděpodobností čtvrtou výhru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): "Na utkání s Bukovskem jsme se těšili. Po dvou týdnech opět na domácím pažitu. Bohužel soupeř oznámil už v jednu hodinu, že se nesejdou a zápas nám zrušili, takže jsme získali velice snadno tři body."




Sestavy


TJ Mír Dívčice
J. Dolejší [-] - P. Bartuška ml. [-] , V. David [-] , P. Ježek [-] , J. Lexa [-] , Š. Hájek [-] - K. Šíma [-] , V. Strnad [-] , L. Tvrzický [-] , J. Valenta [-] - V. Valenta [-]


Místo: Dívčice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.