T. Sláma 68.
J. Čada 84. (p.)
2:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žabovřesky vyučovaly Úsilné z produktivity


Branky


68. T. Sláma , 84. J. Čada (p.) - 2. J. Lapeš , 56. M. Fajtl (vl.) , 59. J. Pilný , 90. M. Vašíček
0

Třetí tým tabulky Úsilné hostilo na svém hřišti mužstvo ze Žabovřesk, které bylo v tabulce na pátém místě. Domácí hráči chtěli navázat na tříbodový start do jarní části, kdy si v minulém kole odvezli výhru ze hřiště v Kolodějích. Hosty čekal druhý výjezd za sebou. Po remíze v Chrášťanech chtěli nějaký bod urvat i tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól hostí a následné domácí dobývání Mádlovy branky.

V tabulkově nejvyrovnanějším duelu III. třídy skupiny A, měli velmi dobrý vstup do zápasu hosté ze Žabovřesek. Už ve 2. minutě se míč dostal k Lapešovi a ten přesně zakončil – 0:1. Hosty ovšem vedoucí branka ukolébala a taktovku zápasu převzali domácí hráči. Úsilné ovšem nemělo štěstí v zakončení a hlavně v brance Žabovřesek stál Miroslav Mádl, který se na sobotní duel vyspal, dle výkonu, do růžova. I přes velký tlak domácích skončil první poločas vedením hostí, kteří až na pár brejkových situací toho směrem dopředu mnoho nepředvedli. 

Hosty nasměrovala ke třem bodům výborná tříminutovka

Ve druhém poločase se dal očekávat domácí tlak. Úsilné se snažilo rychle vyrovnat a pokud možno zápas otočit ve vlastní prospěch. Opak byl ovšem pravdou a po deseti minutách přišla krutá tříminutovka pro Úsilné. V 56. minutě si dal nejprve Fajt vlastní gól a v 59. minutě hostující Pilný poslal Žabovřesky, už do tříbrankového trháku. Domácí hráči ovšem nesložili zbraně a nejlepší střelec soutěže Tomáš Sláma snížil na 1:3. V 84. minutě pak po proměněné penaltě vykřesal naději na bodový zisk úspěšný exekutor Čada – 2:3. Vyrovnání ale nepřišlo. V 90. minutě pečetil vítězství Žabovřesek střídající Vašíček, který zkušeně zakončil svou akci a upravil konečné skóre utkání na 2:4. Tři body si tak odvezli hráči hostí, ačkoli herně byli lepší domácí. Fotbal se ale hraje na góly a těch nastříleli více hráči Žabovřesek. 



Ohlasy k zápasu


Úsilné
Marek Bezděka (hráč): "V zápase jsme byli lepším týmem takřka po celý zápas. Bohužel nás zradila koncovka a naopak hosté byli v útoku velmi efektivní. Ale jak se říká, štěstí přeje připraveným a Žabovřesky šly třem bodům naproti."

TJ Sokol Žabovřesky
Jan Hála (kapitán): "Dnešní tři body jsou hodně vybojované. Domácí prokázali svoji kvalitu a byli lepším týmem, ale my jsme byli efektivnější v zakončení. Jako kapitán musím vyzdvihnout výkon celého týmu, který bojoval až do vyčerpání sil. Chtěl bych moc poděkovat Mírovi Mádlovi, který v brance doslova čaroval."



Sestavy


Úsilné
R. Novák [-] (46. L. Dufek [-] ) - M. Fajtl [-] (62. A. Baloun [-] ) , P. Pícha [-] , J. Jírovec [-] - P. Hála [-] , J. Pacholík [-] , T. Sláma [-] , P. Švec [-] , J. Čada [-] , V. Polan [-] - P. Vazač [-]

TJ Sokol Žabovřesky
M. Mádl [-] - D. Lukač [-] , M. Velík [-] , V. Vácha [-] , J. Pilný [-] , J. Lapeš [-] (89. M. Vašíček [-] ) , J. Hüttner [-] , J. Horský [-] , J. Hála [-] , L. Formánek [-] , P. Borovka [-]

Hráči zápasu: P. Borovka , J. Lapeš , M. Mádl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - KAPINUS Milan (N), KANTOR Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.