J. Fara 21.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utrápená výhra Týna, ale důležité tři body zůstaly doma


Branky


21. J. Fara
0

V pozici vedoucího týmu a s ambicemi na postup do Okresního přeboru, vstupovali do jara hráči Olympie Týn B. V prvním jarním kole je čekal na domácím hřišti soupeř z Mokrého, kterému v tabulce patřilo 6. místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupil lépe favorit z Týna a od úvodních minut se hrálo převážně na polovině Mokrého. O první vzruch se ovšem postaral pomezní z Mokrého, který zdviženým praporkem zastavil samostatný nájezd Al-Aity, při kterém držel mobil u ucha, zřejmě probíhala diskuze o dané situaci s přítelem na telefonu. Po čtvrt hodině hry měl velkou příležitost Daniel Brom, kterému nabil proti noze Fara. Ale Brom z deseti metrů napálil míč vysoko nad. Na první jarní trefu si tak diváci počkali do 21. minuty. Po standardní situaci Kličky, poslal míč přesně k tyči nenápadnou střelou Fara – 1:0. Další dvě šance na navýšení náskoku měl na noze Jaroslav Brom, ale ani v jednom případě nezamířily jeho pokusy mezi tři tyče. Mokré se dostávalo k ohrožení domácí branky sporadicky a brankáře Valtra příliš nezaměstnávalo. Poločasová převaha domácích, ale více branek nepřinesla a do šaten se tak šlo za stavu 1:0.

Druhý poločas obraz hry příliš nezměnil. I nadále byli aktivnější domácí hráči. V 50. minutě zahrával rohový kop Klička, k hlavičce se dostal Fara, ale brankář Alexa míč vyrazil na další roh. V 65. Minutě zafungovala bratrská spolupráce Jaroslava a Daniela Bromů. Jaroslav, přiťukl míč Danielovi, ten si ještě míč zasekl a z deseti metrů od branky byl v ideální pozici. Místo zkušené placírky, ale volil razanci a míč poslal skoro až na týnské tenisové kurty. Hra domácích pak přinesla nepřesnosti a to byla šance pro hosty z Mokrého. Domácí hráči neudrželi míč na svých kopačkách a hosté vyráželi k nebezpečným výpadům do domácí defenzivy. Největší šance na vyrovnání přišla pár minut před koncem zápasu, když se nejlépe v ošemetné situaci zorientoval jeden z hostujících hráčů. Bohužel pro Mokré jeho slabý střelecký pokus zamířil doprostřed branky, kde byl připravený brankář Valtr. Tři body si tak připsala Olympie a v tabulce dál drží tří bodový náskok před druhým Lipí.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): „Na první jarní mistrák jsme byli natěšení, příprava byla dlouhá a navíc jsme v ní poslední čtyři zápasy prohráli. Sebevědomí nám ale tyto porážky nesrazily, naopak jsme si na Mokré věřili. Povedl se nám vstup do zápasu, soupeře jsme hned zaměstnávali a vytvářeli si šance. Uklidnil nás gól Pepy Fary a měli jsme příležitosti i na navýšení skóre. Bohužel jsme nebyli zrovna produktivní a do šaten si tak nesli jen jednogólový náskok. Ani ve druhé půli jsme nebyli schopni přidat uklidňující druhý gól, například můj bratr v jasné příležitosti mířil spíše na rugbyové „háčko“. Posledních 20 minut byla pak z naší strany trápička, Mokré vycítilo šanci a docela jsme se klepali. Naštěstí soupeř neměl takovou kvalitu, aby naší bídnou koncovku potrestal. Máme tři body a ty se na začátek jara počítají!“

TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): "První poločas měl více ze hry Týn. Dostával se jak do šancí, tak do zakončení, ale naštěstí se jim gólově nedařilo. Až na jednu dorážku po přímém kopu. My jsme se snažili uspět hlavně rychlými protiútoky, které ztroskotávali na finální přihrávce. Druhý poločas se hra začala vyrovnávat. Začalo se hrát nahoru dolů a Týn stále trápila koncovka. Po četném střídání na straně Týna jsme ke konci dostávali obranu domácích pod tlak, ale v branku to nevyústilo a Týn zaslouženě vyhrál. Co se týče hřiště, na takhle krásném pažitu byla radost si zahrát."



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - M. Vlk [-] , J. Kunc [-] , J. Vanda [-] , O. Lukeš [-] (67. P. Příhoda [-] ) - J. Klička [-] , J. Fara [-] , J. Brom [-] (75. D. Maruška [-] ) , D. Brom [-] - M. Al-Aita [-] (71. J. Liška [-] ) , L. Ponec [-] (56. J. Planko [-] )

TJ Mokré
N. Alexa [-] - L. Tancer [-] , P. Štumbauer [-] , R. Rottner [-] , J. Návara [-] - P. Dvořák [-] , R. Beneda [-] - D. Hrádek [-] , P. Houska [-] - R. Stráda [-] , M. Tyl [-]

ŽK: 64. J. Planko - 84. P. Houska .
Hráči zápasu: M. Vlk , J. Kunc , J. Fara .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KNOTEK Václav - KLIČKA Martin (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.