R. Drozd 43.
1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany se na úvod jara doma se Žabovřeskami o body podělily


Branky


43. R. Drozd - 60. J. Pilný
0

Soubojem třetích Chrášťan s pátými Žabovřeskami, odstartovala jarní část III. třídy skupiny A na hřišti v Chrášťanech. Domácí tým, který do jara vstupuje bez větších ambic na postup čekal na úvod nepříjemný protivník, který společně s domácím týmem, inkasoval druhý nejmenší počet branek v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střetnutí dvou celků z horního patra tabulky začalo velmi opatrně. Míč se pohyboval spíše mezi vápny a fotbalových momentů nebylo moc k vidění. Jako první zahrozili domácí hráči, když se k trestnému kopu postavil mladý Drozd, ale jeho prudká střela si cestu do branky nenašla. Žabovřesky stavěly svou hru na důrazu, ale k vážnějšímu ohrožení brankáře domácích Lhotky, se nedostaly. Fotbalovou šeď, tak rozsekl až dvě minuty před odchodem do šaten Drozd. Po autovém vhazovaní, se uvolnil přes hostující obránce a přesnou střelou k tyči, nedal brankáři Mádlovi šanci – 1:0. Ve výhodnější pozici, tak odcházeli do kabin domácí hráči.

Žabovřesky se nechtěly domů vracet s prázdnou a ve druhém poločase se tlačily za vyrovnáním. Jejich zlepšená hra přinesla ovoce po hodině hry. Domácí obrana chybovala a Pilný jejich zaváhání nemilosrdně trestal – 1:1.  Aktivita hostí pokračovala, ale domácí obrana včele s brankářem Lhotkou se už nenechala zaskočit. Stejně tak na druhé straně dobře rozjeté útoky domácích buď skončili v rukách brankáře Mádla nebo se ofenzivní hráči Chrášťan připravili o zakončení sami. Nepříliš pohledný zápas tak skončil spravedlivou remízou. To ve finále může ztráta bodů mrzet domácí, protože jejich zaváhání využili hráči Úsilného, kteří je v tabulce vystřídali na třetí pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): "První jarní zápas byl hodně neurovnaný, bez výrazné fotbalové kvality a velkých šancí. Hrálo se bojovně a v hodně momentech dost nepřesně. Po prvním poločase jsme byli spokojenějším týmem my, protože se nám v závěru podařilo dostat do vedení. Ve druhé půli hosté přidali, byli o kousek lepším týmem a podařilo se jim vyrovnat. V závěru se i přes pár náznaků šancí na obou stranách skóre už nezměnilo. "




Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - M. Zeman [-] , P. Kremsa [-] (85. P. Matějka [-] ) , P. Koňařík [-] , V. Mach [-] - M. Boháč [-] (70. P. Suchan [-] ) , R. Drozd [-] (80. T. Příhoda [-] ) , O. Bahleda [-] , J. Kremsa [-] - J. Vomáčka [-] (60. P. Svatoš [-] ) , K. Jirásek [-]

TJ Sokol Žabovřesky
M. Mádl [-] - P. Borovka [-] , M. Jokl [-] , J. Hála [-] , L. Formánek [-] (46. K. Drmota [-] ) , J. Horský [-] , M. Velík [-] , V. Vácha [-] , P. Pokorný [-] (88. J. Hála [-] ) , J. Pilný [-] , J. Lapeš [-]

ŽK: 11. P. Pokorný .
Hráči zápasu: R. Drozd - M. Velík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BROM Josef - KOTT Martin (N), KANTOR Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.