L. Koňarík 44. (p.)
1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí odstartovalo jaro na jedničku, z Pištína si odvezlo tři body


Branky


0

Ve 12. kole III. třídy skupiny A, přívítali hráči Pištína na svém hřišti mužstvo Lipí. Domácí odehráli na podzim slušně na půdě Lipí, ale k bodům to nevedlo. Druhý celek tabulky z Lipí, chtěl do jara vstoupit vítězně a zapomenout na nepovedený závěr podzimu, kde je ve finiši předstihl Týn B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodního hvizdu předvádělo Lipí kombinační fotbal a dokázalo si vypracovat několik slibných příležitostí. Holinka několikrát zkoušel pozornost Žáka, ale domácí gólman si s jeho pokusy věděl rady. Po kontaktu v pokutovém území domácích se pro změnu penalty dožadoval Kruťko, píšťalka sudího Pilečka ale zůstala němá. Za naši aktivitu jsme nakonec přeci jen byli odměněni. Roman Lávička se ve 13. minutě ocitl sám před Žákem a v takových situacích si ví většinou rady - 0:1. Stejný hráč byl o několik minut později faulován v jasné brankové příležitosti a tentokrát již hlavní arbitr s odpískáním pokutového kopu neváhal. K exekuci se postavil sám faulovaný, jenž potvrdil staré nepsané pravidlo, že faulovaný hráč by neměl penaltu zahrávat. Jeho pokus k pravé tyči Žák s přehledem zneškodnil. Dvoubrankový náskok zajistil Lipí až ve 43. minutě Lukáš Kruťko. Petr Kaše si pohrál s domácím obráncem, následně adresoval přihrávku na malé vápno, kde číhal kapitán Lipí a mířil přesně - 0:2. Domácí byli směrem dopředu prakticky neškodní, přesto se z ničeho nic dostali zpět do zápasu. Růžička si počínal v pokutovém území nedovoleně a rozhodčí podruhé v utkání ukázal na penaltový puntík. Jak se penalty proměňují, ukázal Lávičkovi kapitán Pištína Lukáš Koňařík, na jehož střelu se Macháček natahoval marně - 1:2.

Jestliže domácí fanoušci čekali, že kontaktní branka do šaten domácím pomůže a nabudí je, museli být zklamaní. Také ve druhé půli totiž pokračoval téměř stejný obrázek. Lipí hrálo fotbal, vytvářelo si šance, z nichž nakonec pramenily další dvě trefy v domácí síti. Dvoubrankové vedení nám mohl vrátit v 60. minutě Petr Kaše, jenž se po zaváhání domácí obrany řítil sám na Žáka. V tisíciprocentní šanci ale selhal, kdy se jeho střelecký pokus vůbec nevešel mezi tři tyče. Hosté se dočkali v 67. minutě, kdy pro změnu ukázal, jak se proměňují šance svému bratrovi Ondřej Kaše. Lávička výborně podržel balón, následně ho předložil mladšímu z bratrské dvojice a jeho milimetrová placírka se zastavila až v síti - 1:3. Lávička byl hodně vidět, jeho hlavičce v dobré šanci ale tentokrát chyběly centimetry. A tak mohlo udeřit na druhé straně. Domácí se ocitli v ojedinělé šanci po naší chybě sami před Macháčkem, v obrovské příležitosti ale selhali. Také díky výborné obranné práci vracejícího se Růžičky, který s vypětím všech sil naší svatyni ubránil. Roman Lávička se druhé branky přeci jen dočkal v 81. minutě. Výborně hrající kapitán Kruťko našel přesně hlavu Lávičky, jenž tentokrát mířil přesně a zaznamenal desátou branku v letošní sezóně - 1:4. Vstup do jarní části tak vyšel Lipí na jedničku, jak však praví stará pravda, první vlaštovka jaro nedělá. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lipí
officiální web TJ Sokol Lipí: "Výsledkově se nám zimní příprava nevydařila, když jsme ani jednou nezvítězili. Úvodní jarní kolo, ale bylo zcela o něčem jiném. Na hřišti Pištína jsme předvedli výborný výkon, po celou dobu jsem byli lepším a fotbalovějším mužstvem a po zásluze si odvezli tři body."



Sestavy


FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - F. Petráš [-] , M. Šťastný [-] , V. Šíma [-] (86. F. Bezpalec [-] ) , L. Hromádka [-] - J. Čapek [-] , V. Vávra [-] , L. Koňarík [-] , T. Trávníček [-] , M. Lisa [-] (75. R. Grill [-] ) - E. Kubeša [-] -

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - O. Kaše [-] , M. Zvánovec [-] (50. D. Ivančov [-] ) , M. Svoboda [-] , P. Kaše [-] (80. Š. Svoboda [-] ) , R. Lávička [-] , T. Jinek [-] , J. Holinka [-] , J. Růžička [-] , Z. Jinek [-] , L. Kruťko [-]

Hráči zápasu: R. Lávička , J. Růžička , L. Kruťko .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PILEČEK Josef - ČÍŽEK Aleš (N), MOJŽÍŠ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.