P. Havel 76. (p.)
2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:30

26.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rumburk zažil dvoubodové loučení


Branky


76. P. Havel (p.) - 6. A. Vitásek
0

Domácí fotbalisté museli dotahovat těsné vedení Mojžíře, nakone zvládli lépe penaltový rozstřel.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rumburk opařila fatální hrubka

Do Rumburku přijel Mojžíř, který by nejraději zapomněl na nevydařenou jarní část. Ale ani svěřence Jaroslava Červinky nezachytily odvety v oslnivé formě. V posledním kole ale oba celky vyhrály. Rumburk přivezl tři body z Velkého Března, Mojžíř uťal sérii neúspěchů a doma přestřílel Libouchec 5:3. Na podzim vyšlo vzájemné utkání daleko lépe Rumburku, který v polovině listopadu vyhrál na Ústecku 4:1. Jenže tentokráte začali rumburští fotbalisté prachbídně. Dvě totožné a hrubé chyby dokázal Mojžíř potrestat pouze jednou. V obou případech chyboval domácí obránce v rozehrávce. Vitásek se u prvního pokusu zastřeloval, v tom druhém pak už překonal Bednáře. A to běžela teprve 6. minuta. Domácí takový úvod zaskočil a dlouho se nemohli dostat do hry. Rumburk se pokoušel o kombinaci, přihrávka ale hodně vázla a tím trpěla celá domácí hra. V závěru poločasu si ale domácí přeci jen vytvořili tři zajímavé příležitosti. Všechny ale vyřešil dobře chytající Kubec. Nejprve vyrazil míč mimo, pak vytěsnil další rumburský pokus na tyčku, následně se včas vrhnul pod nohy jednoho z domácích hráčů. Ačkoliv měl Rumburk mírnou převahu do kabin šel ve veselejší náladě Mojžíř.

Domácí se nakonec dočkali zaslouženého vyrovnání

Po změně stran začal lépe Rumburk, ale na druhé straně musel dobrý zákrok vytasit Bednář, který uchránil Rumburk od další gólové pohromy. Domácí postupně stupňovali tlak, zlobila je ale finální fáze, takže tutové šance nepřicházely. Změnila to 76. minuta. To nekopromisně proměnil pokutový kop Havel, který tak potrestal faul na Chladu. Domácí se pak hnali za vítěznou trefou, hostující obrana už ale další gól nepřipustila. Po 90. minutách to bylo 1:1, šlo se na penalty.

Další bod zůstal v Rumburku

Pokutové kopy nakonec lépe vyšly domácímu kolektivu, který vyhrál 3:2. Za Rumburk proměnili Stankovič, Zima a Havel, neúspěšní naopak byli Bednář a Chlada. Dva body tak Rumburku upevnili konečné osmé místo se ziskem 39 bodů. Mojžíř skončil desátý, když za 24 utkání nasbíral 34 bodů.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Dnes jsme si chtěli utkání užít. Ale opět se ukázalo, že když soupeři umožníme vstřelit lacinou branku, tak se mírně trápíme. Sami se na gól hodně nadřeme, jelikož neproměníme i ty nejvyloženější příležitosti. Je dobře, že jsme vyhráli na penalty a soutěžní ročník zakončili vítězstvím."

TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Hrál se docela pěkný fotbal. Rumburk byl aktivnější, ale my šli po obrovské chybě domácích do vedení. Podržel nás brankář Kubec, po změně stran domácí zaslouženě vyrovnali. Pokutové kopy jsou už takovou loterií, šťastnější byli domácí."



Sestavy


FK Rumburk
T. Bednář [-] - J. Chlada [-] , P. Havel [-] , J. Hejl [-] , J. Farkaš [-] (59. M. Matulík [-] ) , M. Demeter [-] , V. Honců [-] , R. Šott [-] , T. Stankovič [-] , A. Zima [-] , M. Trégr [-]

TJ Mojžíř
Š. Kubec [-] - A. Jankovský [-] , J. Růžek [-] , J. Králik [-] , J. Mach [-] - A. Vitásek [-] , J. Sikora [-] , V. Fiala [-] , J. Zabloudil [-] - J. Sládeček [-] (54. J. Zikmundovský [-] ) , M. Tichovský [-]

ŽK: 44. J. Farkaš , 85. A. Zima - 75. J. Králik .
Hráči zápasu: T. Bednář , P. Havel - Š. Kubec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Červený Tomáš - HÝBL Josef, JIRSÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.