J. Dvořák 24. (p.)
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostovice se loučily s I.A třídou domácí porážkou


Branky


24. J. Dvořák (p.) - 11. J. Borovec , 70. J. Borovec (p.) , 86. L. Lapšo
0

Velké Březno zlomilo utkání po změně stran a domů si po výhře 3:1 odvezlo tři body.

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přežili to, že hráli "do kopce"

Poslední kolo v Hostovicích prakticky nic neřešilo. Domácí nováček se sice na jaře vzepřel a posbíral více bodů, než na podzim Ale přesto tým z Ústecka zůstal předposlední a sestup do I.B třídy ho zřejmě nemine. To Velké Březno na jaře vůbec nezářilo a postupně se tabulkou propadalo. Na podzim se u Labe strhla přestřelka, Velké Březno tehdy porazilo Hostovice v útočně laděném utkání 5:3. Úvod zápasu patřil domácím, kteří hráli na půlce, která je z kopce. Jenže v 11. minutě vyslal Netymach do úniku Borovce. Nejlepší hostující střelec pak překonal Dvořáčka a hosté vedli 1:0. Hostovice se dočkaly vyrovnání ve 24. minutě, kdy dostaly k dispozici pokutový kop. Míč si na penaltový puntík postavil Jaroslav Dvořák a vyrovnal na 1:1. A jelikož se do poločasu už nic zásadního nestalo, šlo se do kabin za nerozhodného stavu.

Rozhodla další penalta

Po změně stran bylo přeci jen aktivnější Velké Březno. Hostovice si sice nějaké šance vytvořily, ale branku už nedaly. Naopak v 70. minutě přišla penalta i na druhé straně, míč si tentokráte postavil Borovec a připsal si vítěznou trefu zápasu. Domácí pak prostřídali a vrhli všechny síly do útoku. Čtyři minuty před koncem ale Matěj Čapek vystihl hostovickou rozehrávku, poslal míč na Lapša, který střelou do prázdné branky zpečetil výhru Jiskry. Hostovice tak zakončily v roli nováčka celou soutěž se ziskem 19 bodů na předposledním třináctém místě. Velké Březno se naopak posunulo na konečné deváté místo, když získalo 35 bodů.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Jan Deutsch, trenér SK Hostovice: "Chtěli jsme se rozloučit vítězstvím. V utkání už ani jednomu týmu vlastně o nic nešlo. Začali jsme dobře, ale přišel gól. Do poločasu jsme ještě srovnali. Po změně stran už byli hosté lepší a možná zaslouženě vyhráli. Nás zase trápila koncovka, to nás provázelo celou sezónu."

FK Jiskra Velké Březno
Vincenc Jirkovský, trenér Jiskra Velké Březno: "Přijeli jsme přesně v jedenácti, tři hráči dohrávali se zraněním. První půli jsme hráli do kopce a chtěli jí přežít. To se docela povedlo. Ve druhém poločase jsme už byli lepší a svou převahu nakonec přetavili ve vítězství."



Sestavy


SK Hostovice
V. Dvořáček [-] - J. Dvořák [-] (80. N. Šabani [-] ) , P. Sibal [-] (85. R. Stehlík [-] ) , D. Bude [-] , V. Hodek [-] (59. F. Harciník [-] ) - A. Černohorský [-] , M. Křesánek [-] , M. Tovara [-] , T. Štorc [-] (67. J. Pokorný [-] ) , J. Langer [-] - M. Gajdoš [-] -

FK Jiskra Velké Březno
J. Bičiště [-] - J. Coubal [-] , M. Čapek [-] , T. Netymach [-] , D. Králíček [-] , J. Borovec [-] , L. Lapšo [-] , J. Pechánek [-] , M. Maturkanič [-] , V. Neuman [-] , M. Berjak [-]

ŽK: 10. D. Bude , 51. J. Dvořák , 70. J. Langer - 40. D. Králíček , 41. M. Maturkanič .
Hráči zápasu: V. Dvořáček - J. Borovec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šmid Jiří - DOUBEK Tomáš, MECL Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.