P. Guth 50.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Junior pokazil Brné postupové oslavy, přebíral se pohár pro vítěze


Branky


50. P. Guth - 32. J. Murdych , 38. V. Bílek , 79. J. Murdych
0

Děčínští fotbalisté zakončili parádní jarní část výhrou na půdě vítěze celé soutěže.

Zdroj foto: Facebook SK Brná/Šárka Kulhánková

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Děčín byl v prvním poločase lepším celkem

Souboj dvou celků, které patřily v I.A třídě vůbec k tomu nejlepšímu, byl k vidění na Ústecku. Vítěz a jistý postupující SK Brná doma hostila mladý celek z Děčína. Junior se na jaře zvedl a nebýt průměrného podzimu, mohl určitě více prohánět lídra soutěže. Čekal se vyrovnaný zápas, Děčín navíc na podzim v rušném utkání doma porazil Brnou 4:2. Domácí už hráli pouze o to, aby si zpříjemnili postupové oslavy, hosté mohli při jisté konstalaci fotbalových hvězd ještě zabojova o konečné třetí místo. Domácí museli oželet dva hráče základní sestavy - na hřišti chyběli jak Pavel Prousek, tak zkušený Tomáš Heřman. Naopak Děčín nastoupil takřka kompletní. Od začátku se hrál pohodový fotbal, postupem času ale děčínští fotbalisté začali získávat převahu. Po čtvrt hodině hry se ke střele dostal Bílek, Nováka zachránila tyč. Pak se dostal ke slovu nejlepší děčínský střelec Jakub Murdych. Nejprve se dostal až před domácího brankáře, ten ho ale vychytal. V 31. minutě už se ale radoval útočník Junioru, když tentokráte vyhrál souboj s Novákem a poslal Děčínu do vedení. A za pět minut oslovil Stach dlouhým pasem Bílka, který podruhé překonal Nováka. Do konce prvního poločasu mohl domácí "dodělat" Murdych, jenže Novák byl pozorný. Ve 42. minutě vystřelil pěkně z trestného kopu Florián, ale ex-ligový gólman byl opět na místě. Do šaten se tak šlo za stavu 0:2 pro hosty.

Rozuzlení měl na svědomí dobře hrající Murdych

Do druhého poločasu vstoupila aktivněji Brná a dostala se do tlaku. A v 50. minutě dokonce snížila. To vyrobil hrubku Beneš a Guth jí vzápětí potrestal. Tlak a aktivita domácích sílila. Otupit jí mohla 62. minuta. Ve vápně byl faulován Gaher a hosté dostali k dispozici pokutový kop. K němu se postavil Florián, míč však poslal vysoko nad branku. Následně duel trochu znervózněl, rozhodnutí přinesla 79. minuta. Dobře hrající Murdych se pěkně uvolnil a tvrdou střelou nedal Novákovi šanci. V závěru pak došlo ke zbytečnému incidentu. Gibala nejprve "klukovsky" fauloval Stacha. Ten mu vzápětí vše chtěl oplatit a oba kohouty musel umravnit rozhodčí, který je poslal po červené kartě předčasně pod sprchy. Brná po zápase převzala pohár pro vítěze I.A třídy a zakončila sezónu se ziskem 60 bodů. Junior je zatím čtvrtý, když získal 51 bodů. Musí ale čekat na dohrávku Jílové - Pokratice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Brná
Milan Česlák, trenér SK Brná: "Bohužel jsme to dnes nezvládli. Dost nám chyběli Pavel Prousek s Tomášem Heřmanem. Tomáš v poslední době pendloval mezi pozicemi stopera a hroťákem, kde Gibalovi připravoval šance, takže nám chyběl na obou místech. Ovšem na druhou stranu - tak nekompletní, abychom to utkání zvládnout nemohli, jsme nebyli. Musím také přiznat, že hráči k zápasu přistoupili s pocitem, jako by se nic nemohlo stát. Je to takový můj pocit, chyběl tam náboj a agresivita od hráčů. Těžko jim ale něco vyčítat, protože náš předsezónní cíl jsme splnili. To je nejdůležitější a za to jim patří dík. Děčín u nás předvedl kvalitní výkon, má mladý tým a myslím si, že v příští sezóně bude hrát vysoko. Rozhodlo určitě to, že soupeř měl daleko větší vůli po vítězství."

FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děčín: "Myslím si, že kromě úvodních minut, jsme byli lepším celkem. Hráči předvedli parádní výkon, domácí se hlavně v prvním poločase k ničemu nedostali. Desátou výhrou v řadě jsme ukončili parádní jarní část."



Sestavy


SK Brná
R. Novák [-] - M. Culek [-] , M. Smetana [-] , M. Večeřa [-] , P. Guth [-] , L. Hnízdo [-] , J. Betka [-] , M. Seidl [-] , M. Gibala [-] , J. Koranda [-] , J. Bartoš [-]

FK Junior Děčín
M. Smutný [-] - J. Horáček [-] , F. Vait [-] , J. Florián [-] , M. Stach [-] - J. Šmalcl [-] , P. Gaher [-] , J. Drahoňovský [-] - J. Murdych [-] - J. Beneš [-] , V. Bílek [-]

ŽK: 21. M. Seidl , 53. M. Gibala , 53. M. Culek - 18. J. Šmalcl , 62. M. Stach . ČK: 85. M. Gibala - 85. M. Stach .
Hráči zápasu: R. Novák - J. Murdych .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Husar Vladislav - EICHLER Martin, FOJTA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.