Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mojžíř našel ztracenou střeleckou pohodu


0

Derby utkání mezi Mojžířem a Libouchcem se muselo líbit. Přineslo osm branek a také tři body domácímu souboru.

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání přinesl ofenzivní podívanou

Domácí měli před utkáním s Libouchcem, který je na jaře dobře naladěný, dvě nelichotivé sérii. Mojžíř pět utkání nebodoval, navíc čekal na vstřelenou branku přes 450 minut! Libouchecká fotbalová parta na jaře chytla dobrou formu a byla tak v utkání mírným favoritem. Na podzim se v Libouchci zrodila remíza 2:2, následný penaltový rozstřel zvládl lépe Mojžíř. Podzimní odveta začala zhurta. Po třech minutách zmrazil početnou diváckou kulisu libouchecký Králík. Mojžíř to ale nepoložilo, v 11. minutě vyrovnal Zabloudil. Pak se během dvou minut měnilo skóre dvakrát. Hostům vrátil vedení Josef Černohorský, vzápětí ovšem vyrovnal nejlepší domácí střelec Aleš Vitásek. Do konce poločasu, ve kterém se diváci rozhodně nenudili, padla ještě jedna branka. A postaral se o ní útočník Michal Tichovský, který tak objevil ztracenou střeleckou formu. Úvodních 45 minut tak skončilo vítězstvím domácích 3:2.

Tichovský přidal v 89. minutě pojistku

Úvod druhého poločasu vyšel lépe domácím. V 52. minutě kapitán a záložník Mojžíře Vít Fiala prostřelil Pluhaře a domácí vedli 4:2. Hosté to ale nezabalili a nadále bojovali. Náladu jim zvedl opět Josef Černohorský, který dvacet minut před koncem vrátil skóre na rozdíl jediného zásahu. Definitivní klid domácím dodal opět Tichovský, který v 89. minutě upravil na konečných 5:3. Mojžíř tak asi zaslouženě zvítězila a přerušila pětizápasovou šňůru porážek. A hlavně se rehabilitovala za poslední debakl v Jílovém. A co to znamená pro tabulku? Mojžíř poskočil na deváté místo a má na svém kontě 33 bodů. Libouchec zůstává šestý, sedmá Česká Kamenice ale na něj ztrácí pouze dva body. A jak se budou oba celky loučit se sezónou? Mojžíř v posledním kole hraje v Rumburku, Libouchec doma přivítá Křešice.

 

 Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Mojžíř
Josef Kolankiewicz, sekretář TJ Mojžíř: "Už bylo na čase, abychom protrhli naše špatné výsledky. Dařilo se nám. Po nepodařených zápasech to byl starý dobrý Mojžíř."

TJ Libouchec
Václav Strádal, trenér FK Libouchec: "Divákům se utkání muselo líbit. Bylo ale plné chyb. Domácí více chtěli, makali a byli bojovnější. Moc se nebránilo, k vidění byly hezké góly. "



Sestavy


TJ Mojžíř
Š. Kubec [-] - A. Jankovský [-] , J. Mach [-] , J. Růžek [-] , J. Králik [-] - V. Fiala [-] , J. Sládeček [-] , A. Vitásek [-] , J. Zabloudil [-] - M. Tichovský [-] , M. Pavlík [-] (74. J. Zikmundovský [-] ) -

TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - J. Černohorský [-] (81. T. Palaščák [-] ) , P. Duda [-] (46. R. Němeček [-] ) , J. Šum [-] , J. Studený [-] , V. Slavka [-] (46. L. Martinů [-] ) , M. Kabát [-] , R. Král [-] (57. O. Černý [-] ) , L. Kučera [-] , J. Novák [-] , M. Hejna [-]

ŽK: 41. M. Pavlík , 45. M. Tichovský , 69. J. Králik - 41. M. Kabát , 50. R. Král , 85. R. Němeček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Živnůstka Filip - KLIMPL Miroslav, TOPINKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.