4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby v Libouchci postrádalo náboj


Branky


10. J. Novák , 19. D. Králíček (vl.) , 52. M. Kabát , 76. M. Hejna - 84. M. Čapek
0

Domácí se na výhru 4:1 moc nenadřelo, Velké Březno přijelo v hodně zvláštní náladě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté svou jarní mizérii nevylepšili

Karty před derby Libouchec - Velké Březno byly rozdané jasně. Favoritem byli domácí, kteří chytli na jaře dobrou fazónu a v tabulce se vyšplhali až na šesté místo. To hostující Jiskra může být ráda, že zažila bodově plodný podzim. A přitom právě na podzimní duel by libouchečtí fotbalisté nejraději zapomněli. Ve Velkém Březně totiž dostali pětibrankový nářez. Jenže tentokráte bylo od začátku jasné, kam utkání směřuje. Hosté, kteří přijeli v kombinované sestavě, sehráli asi nejhořší jarní zápas. Navíc po 20 minutách prohrávali 0:2. Nejprve se v 10. minutě trefil z trestného kopu Novák, když tak trochu nachytal brankáře Bičištěho. A v 19. minutě byl u gólu opět Novák. Po jeho rohovém kopu si míč do branky nešťastně srazil Králíček. Tyto situace hosty dostali ještě do větší skepse. V poločase se tak šlo do kabin za stavu 2:0 pro domácí.

Až posledních deset minut sneslo přísnější měřítko

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Hosté nenacházeli síly na zvrat a domácí v klidu kontrolovali průběh hry. Bohužel úroveň utkání nebyla vysoká, spíše to vypadalo na tréninkový duel. V 52. minutě dal ze hry na 3:0 Kabát, v 72. minutě obstaral čtvrtý zásah Hejna. Až za stavu 4:0 se hosté dostali do hry, jejich výkon snesl měřítko v posledních deseti minutách. Čestný úspěch hostů obstaral šest minut před koncem Čapek. Bylo to však jen slabá náplast na další jarní porážku týmu od Labe. A co to pro oba celky znamená v tabulce? Libouchec zůstává šestý. A vypadá to, že na ní zůstane i na konci sezóny. A Velké Březno? To je deváté. A co další kolo? Libouchec čeká další derby, tentokráte v Mojžíři. Velké Březno pak doma hostí osmý Rumburk.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Libouchec
Václav Slavka, hráč FK Libouchec: "Už na začátku bylo vidět, že k nám Březno přijelo prohrát. Od prvních minut jsme drželi více míč, byli lepší a měli hodně šancí. Hosté k tomu nepřistoupili dobře, zápas postrádal náboj. Soupeř začal hrát až 10 minut před koncem, kdy dal taky svou jedinou branku."

FK Jiskra Velké Březno
Miroslav Hlaváček, asistent trenéra Jiskra Velké Březno: "Sice jsme měli k dispozici hodně slátanou sestavu, ale to nás neomlouvá. Byl to náš nejhorší jarní zápas, více k tomu není co dodat."



Sestavy


TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - J. Studený [-] , L. Martinů [-] (35. M. Kabát [-] ) , R. Wild [-] , L. Kučera [-] (46. M. Hejna [-] ) , M. Hammer [-] , V. Balog [-] , V. Slavka [-] , R. Němeček [-] (65. T. Palaščák [-] ) , D. Kodet [-] (46. R. Král [-] ) , J. Novák [-]

FK Jiskra Velké Březno
J. Bičiště [-] - M. Svoboda [-] , M. Čapek [-] , M. Maturkanič [-] , D. Králíček [-] , J. Borovec [-] (78. J. Kmoníček [-] ) , M. Valenta [-] , J. Pechánek [-] , L. Lapšo [-] (46. L. Vojtěch [-] ) , V. Neuman [-] , J. Coubal [-] (56. J. Charvát [-] )

ŽK: 72. J. Novák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Červený Tomáš - DUŠÍK Zbyněk, ŠEFČÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.