Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bláznivý zápas v Hostovicích rozhodly pokutové kopy


Branky


0

Šluknov vedl už 3:0. Ale ani to mu na tři body nestačilo. Nakonec ale vyhrál penalty.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostovice se nestačily divit

Na Ústecku proti sobě nastoupily týmy, které jsou sice v tabulce sousedé. Ale formu mají každý jinou. V lepším rozpoložení byly určitě Hostovice, které se na jaře zvedly a utekly z posledního místa. Naposledy například potrápily první Brnou a předtím jasně ovládly zápas ve Velkém Šenově. To Šluknov spadl na jaře do herní krize. Za zmínku stojí jen výhra 4:0 nad Křešicemi, jinak to byla pěkná bída. Na podzim utkání ovládl Šluknov, který doma zvítězil 4:1. A hosté měli v Hostovicích raketový nástup, neboť po 15 minutách vedli 3:0. Do vedení je dostal ve 4. minutě Koukol, který z vápna prostřelil Koželuha. Další dvě trefy obstaral hrající trenér Ladislav Čurgali. Ten nejprve překonal domácího brankáře střelou z voleje na zadní tyč, pak měl i trochu štěstí, kdy ho míč spíše trefil. Hostovice trestuhodně zaspaly začátek a musely honit výsledek. S tím začal ve 28. minutě Langer, jehož pěknou střelu tečoval jeden z obránců do protipohybu brankáře Jandy. Více se už v prvním poločase nestalo, do kabin tak šel za stavu 3:1 Šluknov.

Šluknov hrál z kopce, navíc mu docházely síly

Po důrazné domluvě hostovického kouče Jana Deutsche domácí přeci jen ožili. Pomohl jim fakt, že hráli z kopce a také to, že Šluknovu docházely síly. A navíc velmi brzy přišla kontaktní branka. V 53. minutě se míč dostal po skrumáži ke Křesánkovi, který ho v klidu uklidil do sítě. Pak hosté dlouho drželi těsné vedení a už to vypadalo, že si odvezou tři body. Jenže Hostovice vyrovnal v 89. minutě. Dlouhý výkop brankáře Koželuha si zpracoval Gajdoš a podél Jandy vyrovnal na 3:3.

Důležitý bod vybojoval Šluknov

Před penaltovým rozstřelem byly oba celky na 19 bodech. Šluknov měl více štěstí, domácí střelci selhali. I proto hosté vyhráli penalty 4:2 a získali cenný bod. V tabulce tak přeskočili Hostovice a jsou dvanáctí. A co další kolo? Šluknovské čeká těžká šichta, jelikož doma přivítají první Brnou. Ale ani Hostovice nemají lehkého soupeře, jelikož zavítají na umělou trávu do Děčína, kde je čeká tamní Junior.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí SK Hostovice: "Začátek utkání byl tragický. Nabádali jsme hráče, že Šluknov nepřijel na výlet, že bude bojovat. Přesto jsme rychle prohrávali 0:3. Po důrazně domluvě v kabině se náš výkon přeci nej zvedl a nakonec jsme rádi za bod. Ale přístup hráčů byl hodně laxní, to nás překvapilo."

SK Šluknov
Ladislav Čurgali, trenér SK Plaston Šluknov: "I dva body jsou pro nás důležité, opět jsme Hostovice přeskočili. Měly jsme dobrý začátek. Po změně stran hrály z kopce Hostovice a nám trochu docházely síly. Sestava byla zplácaná, byli tam kluci z B týmu a také dorostenci. S konečným výsledkem panuje spokojenost."



Sestavy


SK Hostovice
J. Koželuh [-] - D. Bude [-] , R. Stehlík [-] (77. N. Šabani [-] ) , V. Hodek [-] , P. Sibal [-] - A. Černohorský [-] , M. Křesánek [-] , F. Harciník [-] , J. Langer [-] - V. Fajt [-] (46. J. Pokorný [-] ) , M. Gajdoš [-]

SK Šluknov
P. Janda [-] - O. Schneider [-] (65. T. Altman [-] ) , J. Vyšohlíd [-] , M. Blaho [-] (85. J. Hajduk [-] ) , M. Jarábek [-] , L. Čmugr [-] , L. Čurgali [-] , Z. Kirchner [-] , R. Lukáč [-] , M. Koukol [-] , P. Svoboda [-]

ŽK: 44. V. Fajt , 77. D. Bude - 59. L. Čurgali , 78. M. Jarábek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Holec Ladislav - DVORSKÝ Vojtěch, MATERNA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.