1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby výběžku Šluknov nenakopl, Rumburk vrátil Plastonu podzimní porážku


Branky


46. P. Horák - 31. P. Havel , 87. J. Farkaš , 89. P. Havel
0

Domácí nezvládli závěr, navíc přišli o dva vyloučeného a jednoho zraněného hráče. Derby nechyběly emoce, ani červené karty

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly na obou stranách

Do tradičního derby šli v lepší pozici rumburští fotbalisté. Ti díky špatné jarní části sice přišli o možnost bojovat o špičku tabulky, ale i tak se nacházeli v klidném středu. To Šluknov se nachází na místech, který znamená sestup do I.B třídy. Hráči Plastonu na jaře zvítězili pouze jednou a jejich hra postupně uvadala. Podzimní derby ale lépe vyšlo Šluknovu, ten tehdy vyhrál v Rumburku 1:0. Oba celky nastoupily s opatrnou hrou, nikdo nechtěl udělat zbytečnou chybu. Děj utkání se proto odehrával převážně ve středu hrací plochy. Jak domácí, tak i hosté si připravili po dvou šancích. Skóre se měnilo v 31. minutě. Pěknou kombinaci po levé straně zakončil Chlada přihrávkou na Havla, který nedal Jandovi šanci. Minutu před koncem došlo k menší strkanici. Hrající trenér Ladislav Čurgali dostal žlutou, rumburský Stankovič dostal za vražení do protihráče červenou kartu.

Domácí po dvou červených remízu neudrželi

Do druhého poločasu vstoupil Šluknov výborně. Hned z prvního útoku vyrovnali. Horák dostal míč za obranu a střelou k tyči překonal Dvořáka. Šluknov tato trefa nakopla, mírná převaha byla na domácích kopačkách. Rumbuk se dokázal srovnat, navíc padly další červené karty. A obě na šluknovské straně. V 68. minutě šel do sprchy střelec vyrovnávací trefy Pavel Horák, když druhou žlutou dostal za řečnění. A pět minut před koncem ho doprovodil Knížek. I on dostal druhý žlutý kartónek za kritiku sudího. Šluknovu ubývaly síly, domácí pak neudrželi ani remízu. V 88. minutě přišel rychlý útok Rumburka a Farkaš zblízka prostřelil Jandu. A za další dvě minuty se po podobné akci trefil k tyči Havel a definitivně tak rozhodl o tom, že derby patří Rumburku. Šluknov tak klesl na předposlední místo, Rumburk poskočil na osmou příčku. V dalším kole jede Šluknov k důležitému utkání do Hostovic, Rumburk doma hostí Junior Děčín.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Šluknov
Ladislav Čurgali, trenér SK Plaston Šluknov: "Bylo to klasické derby se vším všudy. Bojovnost, důraz, emoce, skvělá divácká kulisa. Bohužel pro nás jsme dostali góly v závěru. Zápasu by slušela remíza a penalty. Nejhorší je, že jsme na utkání s Hostovicemi přišli o další tři hráče. Dva nebudou kvůli červené a přibylo další zranění."

FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Každé derby je specifické a dnes mělo vše, co k fotbalu patří. Napětí, osobní souboje, pěkné kombinace, emoce, fandění a hlavně branky. Přesto, že se domácí snažili o vítězství, tak jim v závěru utkání došly síly a to rozhodlo o našem spravedlivém vítězství. Škoda, že nejslabším článkem tohoto utkání byl rozhodčí, protože se nemuselo v tomto utkání, dle mého názoru, vůbec vylučovat.



Sestavy


SK Šluknov
P. Janda [-] - L. Čurgali [-] (77. M. Žák [-] ) , Z. Kirchner [-] (64. P. Kudrna [-] ) , P. Holešovský [-] (40. M. Blaho [-] ) , P. Horák [-] , V. Chlan [-] , J. Zounar [-] , R. Lukáč [-] , M. Koukol [-] , T. Knížek [-] , J. Hajduk [-] (82. T. Altman [-] )

FK Rumburk
J. Dvořák [-] - M. Demeter [-] , J. Chlada [-] , R. Šott [-] , P. Havel [-] , M. Matulík [-] (70. J. Farkaš [-] ) , J. Hejl [-] , T. Stankovič [-] , A. Zima [-] , L. Pokorný [-] , M. Trégr [-]

ŽK: 20. P. Horák , 23. T. Knížek , 35. P. Holešovský , 44. L. Čurgali - 20. P. Havel , 35. J. Chlada , 69. M. Demeter . ČK: 68. P. Horák , 85. T. Knížek - 44. T. Stankovič .
Hráči zápasu: J. Hejl , P. Havel .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - BUDSKÝ Václav, DUŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.