1:5
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílové dalo podruhé v řadě při venkovním utkání pět branek


Branky


19. J. Borovec - 26. J. Kolář , 37. M. Just , 40. M. Horyna , 76. T. Feledi , 82. M. Just
0

Druhý tým tabulky přehrál Velké Březno a na první Brnou ztrácí čtyři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat trval čtvrt hodiny

Fotbalisté Jílového měli ve Velkém Březně velkou motivaci. Chtěli prolomit smůlu, která se na ně v zápasech na hřišti Jiskry lepila a také bylo ve hře stažení náskok na první Brnou. Hosté byli favoritem, domácí opět lepili sestavu. Ale ani Jílové nebylo kompletní, kdy kupříkladu chyběl Kurty a bratři Michlové. Na podzim to byla jasná záležitost Jílového, které doma zvítězilo 4:1. Tentokráte ale začalo lépe Velké Březno. Naopak jílovští fotbalisté začali rozpačitě. Jeden z hostujících hráčů zahrál ve vápně rukou a následnou penaltu proměnil Borovec. Paradoxně tako trefa druhý tým tabulky nakopla a do poločasu skóre otočilo. Nejprve se v 26. minutě trefil po chybě jednoho z obránců Kolář. Ve 37. minutě dal o sobě vědět kapitán Just, který si umě poradil s trestným kopem. Pět minut před koncem pak hosté domácí vyšachovali a Horyna potřetí překonal Bičištěho. Za stavu 1:3 se šlo do kabin.

Jílové si už vedení vzít nenechalo

Do druhé půle vstoupili hráči Jílového opět velmi vlažně a domácí se dostali do mírného tlaku. Z toho však nevytěžili žádnou brankovou příležitost. Pak už jim začali odcházet síly a Jílové je začalo výrazně přehrávat. A své vedení ještě zvýraznili. Nejprve Horyna netrefil prázdnou branku, v 76. minutě už se ale prosadil dobře hrající Feledi. V závěru pak zasloužené vítězství týmu z Děčínska pečetil Horyna. A co to znamená v tabulce? Jílové se udrželo druhé místo, navíc na první Brnou ztrácí už jen čtyři body. Velké Březno spadlo na devátou příčku v tabulce. V dalším kole hraje Jílové doma, když přivítá trápící se Mojžíř. Velké Březno jede na půdu Libouchce.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
Vincenc Jirkovský, trenér Jiskra Velké Březno: "Opět jsme nebyli kompletní. Sice jsme dobře začali, ale kvalita byla na straně Jílového. Kluci tam měli i další šance, ale to by jen kosmeticky upravilo výsledek. Soupeř vyhrál zaslouženě."

FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Dneska jsem s výkonem, až na ten úvod obou poločasů, spokojený. Soupeře jsme přehráli ve všech směrech,z ejména v pohybu a po fyzické stránce. Jen si musíme uvědomit, že utkání se hraje od první minuty a ne od dvacáté. Příště by se nám to nemuselo vyplatit."



Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Bičiště [-] - O. Pošík [-] (78. J. Kmoníček [-] ) , M. Čapek [-] , M. Maturkanič [-] (28. T. Netymach [-] ) , D. Králíček [-] , J. Borovec [-] , L. Lapšo [-] , J. Pechánek [-] , T. Cimpl [-] (40. J. Coubal [-] ) , V. Neuman [-] , M. Berjak [-]

FK Jílové
J. Vosecký [-] - S. Malowanyj [-] , T. Kořínek [-] , S. Geletič [-] (35. M. Horyna [-] ) , T. Reichelt [-] - Z. Červenka [-] , T. Farkaš [-] , A. Čermák [-] , T. Feledi [-] - J. Kolář [-] , M. Just [-]

ŽK: 82. M. Čapek - 32. T. Farkaš , 63. M. Horyna .
Hráči zápasu: T. Reichelt , M. Just , M. Horyna .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Dvorský Vojtěch - HOLEC Ladislav, HOLLY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.