1:5
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílové smetlo Šluknov a na Brnou ztrácí pět bodů


Branky


35. Z. Kirchner - 21. M. Horyna , 27. M. Horyna , 30. M. Just , 54. M. Just , 76. D. Kurty
0

Domácí prostě nestíhali, od většího debaklu je ochránil brankář Janda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kirchnerova trefa nebyla komplikací

Papírové předpoklady hovořily před utkáním dvou celků z děčínského okresu jasně. Domácí Šluknov se topí v sestupových problémech a na jaře se mu hrubě nedaří. Vždyť dokázal porazit pouze Křešice (doma 4:0), ostatní duely Plaston prohrál. Poslední tři dokonce při skóre 1:11. Naopak Jílové je druhé a stále se snaží prohánět první Brnou. Na podzim to byl zápas dvou rozdílných poločasů. Šluknov tehdy vedl v Jílovém po 45 minutách 2:0 a byl blízko překvapení. Jenže po změně stran jílovští fotbalisté zabrali a díky pěti gólům zcela otočili výsledek. Hosté přijeli bez tří hráčů základní sestavy a měli obavy o výsledek. Ze začátku byla hra nepřesná, oba týmy spíše nakopávaly, na hřišti bylo vidět hodně zkažených přihrávek. Postupem času ale začalo Jílové lépe kombinovat a šlo zaslouženě do vedení. K odraženému míču se dostal Michal Horyna a a nedal Jandovi šanci. Druhý gól darovali hostům šluknovští fotbalisté sami. Obrovskou chybu v rozehrávce vystihl Čermák, obloučkem vyslal do úniku znovu Horynu, který se štěstím prostřelil Jandu. A po půl hodině hry domácí ztráceli tři góly. Čermák dalším pěkným pasem vyslal do šance Justa, který v koncovce nezklamal. Posmutnělé domácí fandy potěšil v 35. minutě zkušený Kirchner. Ten se před vápnem opřel do míče tak dobře, že kulatý nesmysl skončil v pravé šibenice za bezmocným Voseckým. Výsledkem 1:3 skončila první půle.

Skvělý Janda nepřipustil větší debakl

Pokud si někdo myslel, že trefa Kirchnera domácí nakopne, šeredně se mýlil. Hosté po změně stran na hřišti kralovali a vytvořili si obrovský počet šancí. Je pravdou, že do 50. minuty si Šluknov vytvořil dvě slušné střelecké pozice. Ale bez brankového efektu. Naopak v 56. minutě udeřilo na druhé straně. A opět po hrubce domácích. Šluknov vhazoval, jenže míč uzmul Kurty a poslal ho na úplně volného Justa. Ten měl před sebou dálnici, po které uprchl a v tváří tvář nedal Jandovi šanci. Šluknov tato branka srazila. Janda pak musel vychytat Horynu, Justa, nebo Červenku. Čtvrt hodiny před koncem uzavřel skóre Kurty, který dorazil Jandou vyražený míč po střele Felediho. Skóre se pak už neměnilo, i když Jílové mělo ještě několik výborných možností své vedení navýšit. A co konečný výsledek pro oba celky znamená? Pro Plaston ještě větší komplikace v boji o záchranu, jelikož mu Křešice utekly na pět bodů. Jílové si naopak upevnilo stříbrnou pozici, na třetí Pokratice má tříbodový náskok. A na první Brnou ztrácí pět bodů. V dalším kole jede Šluknov do Libouchce, kde může jen překvapit. To Jílové čeká velké derby s Děčínem, který je čtvrtý.



Ohlasy k zápasu


SK Šluknov
Radek Rangl, trenér FK Jílové:

FK Jílové
Radek Rangl, trenér FK Jílové: "Z důvodu absence několika hráčů jsme měli z utkání obavy. Na lavičce náhradníků jsme měli průměr 41let. Bohužel musím říci, že soupeř byl zatím nejslabší tým, s kterým jsme hráli a budou mít velké starosti se udržet. Výsledek měl být daleko výraznější. V tomto týdnu hrajeme derby s Juniorem a to už budou všichni k dispozici. Doufám, že navážeme na zápasy s Brnou a Proboštovem, kde kluci předvedli výborné výkony."



Sestavy


SK Šluknov
P. Janda [-] - P. Horák [-] , V. Chlan [-] , T. Altman [-] , R. Lukáč [-] , Z. Kirchner [-] , J. Zounar [-] (77. O. Bartoš [-] ) , M. Koukol [-] , P. Svoboda [-] (78. T. Uchytil [-] ) , T. Knížek [-] , J. Hajduk [-] (60. M. Blaho [-] )

FK Jílové
J. Vosecký [-] - Z. Červenka [-] , T. Reichelt [-] , T. Kořínek [-] , S. Malowanyj [-] - T. Feledi [-] , A. Čermák [-] , J. Kolář [-] (60. M. Huček [-] ) , D. Kurty [-] - M. Just [-] , M. Horyna [-] (80. R. Rangl [-] )

ŽK: 33. J. Hajduk , 44. R. Lukáč - 42. D. Kurty .
Hráči zápasu: T. Kořínek , Z. Červenka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Materna Jiří - PROVAZNÍK Adam, HOLLY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.